Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet egy ember dühét kezeltetni?
A férjemről van szó. Nem tudok jobb szót erre a tulajdonságára mondani mint hogy idegbeteg... Rettenetesen hirtelen haragú, és ha kirobban belőle, teljesen idegbeteg lesz. A mai eset: Van egy másfél éves fiunk, és amikor a kezembem kiakartam vinni a szobából, beverte a fejét az ajtó félfába. Persze elkezdett sírni, a férjem meg azonnal ugrott hogy mi történt... Erre elkezdett emelt hangon b*zdmegolni hogy hogy lehetek ekkora hülye. A gyerek már rég megnyugodott, de ő vagy 5 percig káromkodott hogy mekkora szerencsétlen vagyok. Ez csak egy eset a sok közül. Ilyenkor fél napig nem szól hozzám, mint egy duzzogó óvodás, mintha minimum embert öltem volna. Ebből kicsit már elegem van, és a józan eszével ő is belátja hogy dühkezelési problémái vannak, de nem tudom ilyenkor mi a teendő... Volt olyan eset is, hogy a fiunk elesett az udvaron, akkor elkezdett velem kiabálni és elhordott szinte mindennek. Akkor vagy 10percig sírtam a fürdőben. Persze az esés szintén meg sem kottyant a gyereknek.
Nem tudom mi váltotta ki ezt belőle, soha nem volt ilyen. Kb 1 éve kezdődött. Kihez fordulhatnánk segítségért?
Kezeltetni?
Nem hiszem, hogy beteg, szerintem csak nem tetszik neki, hogy többet foglalkozol a gyereketekkel, mint vele és már nem vagy a pótanyja. Kérdezd meg, hogy mi a baja egy nyugodt pillanatában.
Fel kéne nőnie. Jah és vigyázz a gyerek buksijára. :D
Házi orvosal kéne beszélni hogy utalja be valahova, amit még segithet ha idegrendszer erősitő dolgokat kap mint a magnézium, halolaj kapszula, citromfű tea, d vitamin, rágcsáljon mandulát, egyen sok banánt, halas ételt
tudom banálisan hangzik de ezek a dolgok tényleg jótékony hatással lehetnek.
Most erre mit írjak..ez kellett neked most viseld el. Mert nem hiszem hogy egy angyali türelmes ember lehetett régen és most hirtelen megváltozott.Csak nem vetted észre a jeleket. Nem tisztel ,nem szeret. Megoldásra nem törekszik ,jó ez így neki ,lexarja hogy neked rossz. Ezért nem megy orvoshoz!
Neked meg nincs semmi önbecsülésed ha ezt hagyod és inkább pityeregsz a sarokban. Én elküldeném a k .anyjába aztán csomagolnék, talán kapna még egy esélyt a javulásra, de utána válás.
Beszeljetek meg, hogy minden ilyen kitoresekor bedob egy perselybe 2000huf-ot.
Es az ev vegen lesz mibol elmenni ket hetre nyaralni a bahamakra.
Az, hogy egy kisgyerek esik-kel, időnként beüti a fejét vagy egyebet, az az élet természetes velejárója, a leggondosabb anyai viselkedés mellett is.
Az viszont nem, hogy a gyerek apja emiatt üvöltözzön a az anyjával.
Indokolatlan dühkitöréseket szerintem akkor lehet "kezeltetni" valami fajta pszichoterápiával, ha az érintett személy
1) elismeri, hogy nincsen rendben ez a fajta viselkedése
(Erről azt írtad, hogy " teljesen tisztában van hogy nem normális amit csinál")
2) AKAR rajta változtatni (akár azért, mert önmagától belátja, hogy nem elfogadható, amit ilyenkor csinál, akár azért, mert - feltéve persze, hogy Veled és a gyermekével tervezi a jövőjét - Te egyértelművé teszed, hogy a továbbiakban nem tolerálod ezt a fajta viselkedést a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!