Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hol lehet egy ember dühét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet egy ember dühét kezeltetni?

Figyelt kérdés

A férjemről van szó. Nem tudok jobb szót erre a tulajdonságára mondani mint hogy idegbeteg... Rettenetesen hirtelen haragú, és ha kirobban belőle, teljesen idegbeteg lesz. A mai eset: Van egy másfél éves fiunk, és amikor a kezembem kiakartam vinni a szobából, beverte a fejét az ajtó félfába. Persze elkezdett sírni, a férjem meg azonnal ugrott hogy mi történt... Erre elkezdett emelt hangon b*zdmegolni hogy hogy lehetek ekkora hülye. A gyerek már rég megnyugodott, de ő vagy 5 percig káromkodott hogy mekkora szerencsétlen vagyok. Ez csak egy eset a sok közül. Ilyenkor fél napig nem szól hozzám, mint egy duzzogó óvodás, mintha minimum embert öltem volna. Ebből kicsit már elegem van, és a józan eszével ő is belátja hogy dühkezelési problémái vannak, de nem tudom ilyenkor mi a teendő... Volt olyan eset is, hogy a fiunk elesett az udvaron, akkor elkezdett velem kiabálni és elhordott szinte mindennek. Akkor vagy 10percig sírtam a fürdőben. Persze az esés szintén meg sem kottyant a gyereknek.

Nem tudom mi váltotta ki ezt belőle, soha nem volt ilyen. Kb 1 éve kezdődött. Kihez fordulhatnánk segítségért?

2014. márc. 14. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pszichologus. De boritekolom, hogy nem megy el, mert szerinte minden rendben van vele, es teged tart hulyenek.
2014. márc. 14. 19:52
 2/9 anonim válasza:
2%

Kezeltetni?

Nem hiszem, hogy beteg, szerintem csak nem tetszik neki, hogy többet foglalkozol a gyereketekkel, mint vele és már nem vagy a pótanyja. Kérdezd meg, hogy mi a baja egy nyugodt pillanatában.

Fel kéne nőnie. Jah és vigyázz a gyerek buksijára. :D

2014. márc. 14. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Jól gondold át a kapcsolatot vele. Pár éve múlva egy idegileg kikészült ember leszel mellette. Gondolj bele mit csinálna veled ha pl. törés vagy valami hasonló történne.
2014. márc. 14. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

Házi orvosal kéne beszélni hogy utalja be valahova, amit még segithet ha idegrendszer erősitő dolgokat kap mint a magnézium, halolaj kapszula, citromfű tea, d vitamin, rágcsáljon mandulát, egyen sok banánt, halas ételt

tudom banálisan hangzik de ezek a dolgok tényleg jótékony hatással lehetnek.

2014. márc. 14. 19:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Pszichologushoz nem fog elmenni. Az száz. Viszont - mint írtam - teljesen tisztában van hogy nem normális amit csinál.
2014. márc. 14. 19:58
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Most erre mit írjak..ez kellett neked most viseld el. Mert nem hiszem hogy egy angyali türelmes ember lehetett régen és most hirtelen megváltozott.Csak nem vetted észre a jeleket. Nem tisztel ,nem szeret. Megoldásra nem törekszik ,jó ez így neki ,lexarja hogy neked rossz. Ezért nem megy orvoshoz!

Neked meg nincs semmi önbecsülésed ha ezt hagyod és inkább pityeregsz a sarokban. Én elküldeném a k .anyjába aztán csomagolnék, talán kapna még egy esélyt a javulásra, de utána válás.

2014. márc. 14. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Beszeljetek meg, hogy minden ilyen kitoresekor bedob egy perselybe 2000huf-ot.

Es az ev vegen lesz mibol elmenni ket hetre nyaralni a bahamakra.

2014. márc. 14. 20:05
 8/9 My Conserve ***** válasza:
2014. márc. 14. 20:06
 9/9 Passiflora ***** válasza:

Az, hogy egy kisgyerek esik-kel, időnként beüti a fejét vagy egyebet, az az élet természetes velejárója, a leggondosabb anyai viselkedés mellett is.

Az viszont nem, hogy a gyerek apja emiatt üvöltözzön a az anyjával.

Indokolatlan dühkitöréseket szerintem akkor lehet "kezeltetni" valami fajta pszichoterápiával, ha az érintett személy

1) elismeri, hogy nincsen rendben ez a fajta viselkedése

(Erről azt írtad, hogy " teljesen tisztában van hogy nem normális amit csinál")

2) AKAR rajta változtatni (akár azért, mert önmagától belátja, hogy nem elfogadható, amit ilyenkor csinál, akár azért, mert - feltéve persze, hogy Veled és a gyermekével tervezi a jövőjét - Te egyértelművé teszed, hogy a továbbiakban nem tolerálod ezt a fajta viselkedést a részéről.

2014. márc. 15. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!