Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok, ha a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a közös gépetek lomtárában találnátok egy képet, amin a férjetek egy rokonnal és két csajjal van egy szórakozóhelyen? Egyik csaj a férjem mellett ül csücsörítve, a másik csaj a szintén házas rokon háta mögött, a vállára tett kézzel.

Figyelt kérdés
A férjem azt mondja, hogy csak odamentek hozzájuk a csajok és kérték, hogy fotózkodhassanak velük.
2014. márc. 11. 11:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
19%

Értem már, hogy a férfiak miért nem igazán akarnak manapság már házasodni. Miért fogjátok fel úgy a házasságot, mint egy börtönt? Amint kimondátok a "boldogító" igent, onnantól kezdve se külön szabadidő, se barátok, se család, se magánélet? Miért? Pontosan azért menekülnek tőletek, mert így viselkedtek, mindenen kiakadtok és hisztit csaptok.

Az a baj, hogy a nők többsége megszűnik nőnek lenni a házasságban. Nem lesztek többé olyanok, akikért érdemes küzdeni, akikért érdemes munka után hazamenni, a hétvégét együtt tölteni és meglepni.

Ha nem adnátok fel saját magatokat, és papír után nem avanzsálódnátok át börtönigazgatóvá és házisárkánnyá, a férfiak nem akarnának mást keresni.

Nem arról van szó, hogy ostobának kell lenni, és hagyni megalázni és megcsalatni magatokat, de ha nagybetűs NŐK maradnátok, akkro nem azért nem csalnának meg titeket a férfiak mert félnek, hogy "az asszony kiveri a hisztit meg dührohamot kap", hanem azért, mert fél, hogy elveszít titeket...

És mindezt nőként írom én is. Ha nekem sikerült NŐnek maradnom, akkor nektek is sikerülne.

2014. márc. 11. 19:02
 12/23 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Milyen alapon alkotsz képet mindannyiunkról, amikor egyikünket sem ismersz?

A többiekről nem nyilatkozhatok, hisz nem ismerem őket, de én nő vagyok és anya!

2014. márc. 11. 20:19
 13/23 anonim ***** válasza:
A sok megkeseredett, számonkérős, hiszticsapós kommentből, eléggé egyértelműen látszik. Csak gondold végig, hányszor mentél el a barátnőkkel, barátokkal csak úgy valamerre, a párod nélkül, mik a hobbiaid, rendszeresen űzöd-e, szereted-e a munkád, jársz-e kikapcsolódni a pároddal rendszeresen, radniztok-e még mindig. Hogy öltözködsz, menynire adsz magadra, mennyire vagy boldog és elégedett magaddal. Mikor próbáltál ki vmi extrém szexuális játékot és segédeszközt. Próbáltál.e ki új dolgokat msotanában. Ha saját magadat és az életedet izgalmasnak látod, akkor a párod is annak fog. És minek mászkálna más nők után, ha van egy izgalmas otthon is...
2014. márc. 11. 21:59
 14/23 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, mondjuk hogy egy kis nyugalmat találjon mellette :-)
2014. márc. 12. 00:06
 15/23 anonim ***** válasza:
Sok nyugalom után, jön a megszokás és az unalom. De hajrá. ;)
2014. márc. 12. 06:21
 16/23 anonim ***** válasza:
11-nél a pont, maximálisan egyetértek. :)
2014. márc. 12. 10:21
 17/23 anonim ***** válasza:
Csinálj te is egy képet ismeretlen pasival. És intézd úgy, hogy a férjed rátaláljon. Várd a reakcióját!
2014. márc. 12. 11:36
 18/23 anonim ***** válasza:
85%

A 11-nek, az igazi nőnek én se adok igazat. Azért szerintem elég bután nézne, ha pl. 20 év házasság után kb 40 évesen azt látná, hogy a 40 éves férje, fiatal pipikkel pózolgat. Maradhatsz te igazi nő, el se fog hagyni a férjed, de a feszes popsi, meg a cici tudod a másiknál izgalmasabb. Nem lelki társat keresgélnek a férjek, mert azt megtalálták a feleségükben, hanem a friss husit.

Én is nőnek érzem magam, tudtommal még nem csalt meg egy párom sem, de nem is történtek ilyen afférok egy kapcsolatomban sem.

Kíváncsi lennék arra, hogy te milyen képet vágnál hasonló szituban.

A másik, hogy a fordított helyzetre a pasik hogy reagálnának. Előttem vetette fel valaki az ötletet. Ha az utcán úgy néz a nőre más pasi ahogy nem kellene, a pasik férjek zömének már az sem tetszik, és úgy védi a sajátját mintha az élete múlna rajta. A férfiaknak sincs semmivel sem több joguk egy kapcsolatban mint a nőknek.

Engem is felháborítana a vadidegen lányokkal pózolós csücsörítős vállfogdosós bulifotó, két okból.

1. nyilván van mit titkolni, mert különben megmutatta volna.

2. én nem tehetnék ilyet, állna otthon a bál, ezért elvárom hogy ő se tegye.

Én a férjemnek még esküvő előtt elmondtam, hogy amire ő felhatalmazza magát, arra én is. Nem gondolom, hogy válni kell minden hülyeségre, így az a tiszta, ha csak olyan dolgokat tesz, amit fordított esetben szívesen fogad.

Ha egyedül akar bulizni meg csajozni a haverokkal, semmi gond, de én is elmegyek pasizni a csajokkal.

Ha flörtölni akar, akkor tegye, de egy rohadt szót ne szóljon ha én is azt teszem.

stb. stb.

5 éve vagyunk együtt, tiszteljük a másikat, csak azt engedjük meg magunknak, amit a másiktól is szívesen látnánk.

Ha valakinek kell az a fene nagy szabadság, amibe a csajozás /kimeneteltől teljesen függetlenül/ belefér, akkor nem kell megállapodni. Frankón lehet agglegényként is élni.

2014. márc. 12. 13:28
 19/23 anonim ***** válasza:
53%

"Én a férjemnek még esküvő előtt elmondtam, hogy amire ő felhatalmazza magát, arra én is."

Helyes. Akkor a kérdező leülhet idegen férfiak mellé.

2014. márc. 12. 13:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Helyes. Akkor a kérdező leülhet idegen férfiak mellé."

Annyival kiegészíteném, hogy leülhet idegen férfiak mellé miközben egyedül bulizik, és csinálhat sztárfotókat idegen pasik társaságában, kicsit mélyebb kapcsolatot sejtetve, mint egy szimpla idegenek közti viszony.

2014. márc. 12. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!