Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Török-Magyar Lagzi?
Török vőlegényem van, de nem tudom hol és hogy legyen az esküvő. A nagykövetségen azt mondták, jobban járnék, ha Mo-n lenne a polgári szertartás, de fogalmam sincs miért, azt nem magyarázta el.
Arra gondoltunk a párommal, lagziból kettő kellene, egy Törökországban az ő családjának, egy pedig Magyarországon az enyémnek, mert nem mindenki tudná kifizetni a repjegyet.
Megköszönném a segítséget, tanácsokat.
Hát nézz utána, hogy miért... Valószínűleg jogilag gondolták a követségen, nem szervezési szempontból... Most nincs előttem a török jogrend, de félő, hogy vannak még gondok az egyenjogúsággal, mert az ország vezetői igen érdekes nyilatkozatokat tesznek néha. Szóval meg kell nézni, mert a jó ég tudja, hogy mi vonatkozik aztán rád egy esetleges válás esetén (vagy akár a házasság alatt).
Értem, hogy a vőlegényed "nem olyan" meg "rendes", de abból kiindulva, hogy mit kezdenek egymással a válófélben lévő házasok a világ minden pontján, ne kockáztass.
Nekem törökországban volt, és így könnyebb volt, mivel nekem könnyebb volt vízumhoz jutnom, és lejönnöm ügyet intézni. (Ráadásul most már vízum sem kell.)
Egy töröknél mindig necces, hogy kap-e vízumot.
Nálunk egyébként vizsonylag zökkenőmentesen lement a szervezés.
Viszont valamit el kell mondanom: én, mikor megismertem a férjem, már évek óta muszlim voltam, és a férjem nagyon vallásos.
Ha egy török nem tartja a vallását, (ráadásul még az sem fontos neki, hogy muszlim legyen a felesége), hát azok hosszútávon nem lesznek a legjobb férjek. Itt élek, és rengeteg példáját látom, hogy a hatalmas "love" után hogyan jön a megcsalás (vagy minimun internetes csajozás).
#4 vagyok
#2 milyen jogrendről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!