Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyünk, ha a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk, ha a párommal nem tudunk megegyezni, hogy hol lakjunk esküvő után?

Figyelt kérdés
Májusban lesz az esküvőnk. A párom egy panelban lakik egy városban, én egy kertes házban falun a tesómmal. Semmi képpen nem akarom a tesómat otthagyni egyedül. A párom meg nem hagyja a házát. Mit tegyek?
2014. febr. 24. 18:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
98%
Megmondom őszintén, mikor elolvastam a kérdést az volt az első gondolatom,hogy miért házasodtok össze, ha még ebben sem tudtok megegyezni?!
2014. febr. 24. 19:09
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Testvéredet neked kell eltartanod élete végéig?

Párod miért nem hagyja el a házát? Vagy a lakását? Ezt nem nagyon értem, mert ha panelban lakik, akkor nincs háza, hanem lakásban lakik. Mindegy.

Ha kicsi a lakás, akkor testvéred nem tud odaköltözni, így a párodnak kéne a ti házatokba költözni. De az is kérdés, hogy ez milyen messze van az ő munkahelyétől.

Nekem az nagyon fura, hogy már megterveztétek az esküvőt, úgy hogy még sose laktatok együtt és ráadásul meg sem tudtatok egyezni abban, hogy hogyan, hol fogtok élni a jövőben.

2014. febr. 24. 19:11
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
Te meg a tesód kinek a házában laktok? Ha nem tudjátok fenntartani, próbáljátok meg kiadni/eladni. Tesód bérelhetne magának kisebb albérletet/szobát,nem rajtad élősködne, te meg megpróbálhatnál kompromisszumra jutni a barátoddal. Megértem,hogy nem akar falura költözni, ha a városban van a munkahelye, saját lakás stb. De az ő lakását is ki lehetne adni, a bérleti díjból, a fizetésetekből pedig keresni egy társasházi lakást, az mégsem panel. Kezdetnek. De ha még ebből is gond van ez nem lesz hosszú életű
2014. febr. 24. 19:13
 14/22 A kérdező kommentje:
Én a faluból sem akarok elköltözni, csend és nyugalom van. Érdekes, hogy a párom anyja is ebben a faluban lakik. Sőt, a párom is itt nőtt fel. A házat örököltük.
2014. febr. 24. 19:19
 15/22 anonim ***** válasza:
31%

Mindkettőtöknek igaza van.

Meg kellene egyeznetek. Egyáltalán az a családi ház mekkora? Ha van külön lakrész, külön bejárattal akkor érvelj avval, hogy külön vagytok, nem járna át a tesó, mindenikek megvan a kis magánszférája. A társasház az Neked börtön, utálod, (én is utálom, de mennyire, de sajna nekünk csak ez van) hogy a szomszéd minden fingásod hallja, és Te is az övét és így, h megtehetnétek csalási házba lakjatok, nem vagy rá kíváncsi. Teljesen elfogadható érv.

Amúgy. Ha nincs külön lakrész akkor én eladnám a panelt és az árából megcsinálnék külön lakrészt magunknak! Szerződést is kötnénk rá, ha az kell.

Kössetek valami kompromisszumot.

25/N

2014. febr. 24. 19:26
 16/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a párom nem akarja eladni a panelt, mert az a legénylakása.
2014. febr. 24. 19:48
 17/22 anonim ***** válasza:
98%
Minek házasodtok ha azzal sem vagytok tisztában hol éltek. sem te sem ő nem akarja eladni a lakást elköltözni akkor ne erőltessétek.
2014. febr. 24. 19:50
 18/22 anonim ***** válasza:
77%

Én ezt nem értem, nem a leánykérés, esküvő szervezése előtt kellett volna ezt megbeszélni?

Amúgy is minek házasodtok össze, ha még együtt sem éltetek....

Ha az életed úgy akarod leélni, hogy tesóddal laksz akkor pedig felesleges kapcsolatot kezdened akárkivel is. A párod helyében én sem szeretnék egy ingyenélőt (mert 30.000 Ft az lóf * sz) eltartani (persze feltételezem, hogy tesódnak sem fizikai, sem mentális problémája nincs, így lehetne rendes munkája, fizetése, ha akarná).

2014. febr. 24. 20:15
 19/22 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy az utolsó egy beképzelt kutya a te szavaiddal élve, de téged meg a fejedre ejtettek kiskorodban. Vagy marha naiv vagy, vagy ennyire elkényeztetett még nem jöttem rá. Mit tegyél? A legjobb ha hozzá se mész, mert szép is a pompa meg minden, de felesleges mert 1 hónap múlva ide jönnél sírva, hogy most hova menjél mert váltok. Brühühühü. Ezért érdemes házasodni igazán. A testvéred ellátása nem a te feladatod, emelje meg a seggét és menjen el dolgozni. A párod szerintem nem csak a lakást nem akarja otthagyni hanem még a tesódat sem akarja eltartani amit teljesen meg is értek, mivel a házasságban szerzett pénz KÖZÖS vagyon. Tesókád szedje össze magát, te is. Ha nem akarsz panelba menni akkor nem mész, ész érvekkel el lehet mondani. Neki sem kell eladni, ki lehet azt adni albérletbe is, vagy ha tesót eltartani futja akkor két lakást fent tartani is.
2014. febr. 24. 21:09
 20/22 anonim ***** válasza:
11%
Én nem mennék hozzá. Egy beképzelt paraszt lehet.
2014. febr. 24. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!