Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk, ha a párommal nem tudunk megegyezni, hogy hol lakjunk esküvő után?
Testvéredet neked kell eltartanod élete végéig?
Párod miért nem hagyja el a házát? Vagy a lakását? Ezt nem nagyon értem, mert ha panelban lakik, akkor nincs háza, hanem lakásban lakik. Mindegy.
Ha kicsi a lakás, akkor testvéred nem tud odaköltözni, így a párodnak kéne a ti házatokba költözni. De az is kérdés, hogy ez milyen messze van az ő munkahelyétől.
Nekem az nagyon fura, hogy már megterveztétek az esküvőt, úgy hogy még sose laktatok együtt és ráadásul meg sem tudtatok egyezni abban, hogy hogyan, hol fogtok élni a jövőben.
Mindkettőtöknek igaza van.
Meg kellene egyeznetek. Egyáltalán az a családi ház mekkora? Ha van külön lakrész, külön bejárattal akkor érvelj avval, hogy külön vagytok, nem járna át a tesó, mindenikek megvan a kis magánszférája. A társasház az Neked börtön, utálod, (én is utálom, de mennyire, de sajna nekünk csak ez van) hogy a szomszéd minden fingásod hallja, és Te is az övét és így, h megtehetnétek csalási házba lakjatok, nem vagy rá kíváncsi. Teljesen elfogadható érv.
Amúgy. Ha nincs külön lakrész akkor én eladnám a panelt és az árából megcsinálnék külön lakrészt magunknak! Szerződést is kötnénk rá, ha az kell.
Kössetek valami kompromisszumot.
25/N
Én ezt nem értem, nem a leánykérés, esküvő szervezése előtt kellett volna ezt megbeszélni?
Amúgy is minek házasodtok össze, ha még együtt sem éltetek....
Ha az életed úgy akarod leélni, hogy tesóddal laksz akkor pedig felesleges kapcsolatot kezdened akárkivel is. A párod helyében én sem szeretnék egy ingyenélőt (mert 30.000 Ft az lóf * sz) eltartani (persze feltételezem, hogy tesódnak sem fizikai, sem mentális problémája nincs, így lehetne rendes munkája, fizetése, ha akarná).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!