Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Esküvő után milyen hamar jött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő után milyen hamar jött a gyerek? Akinek nagyon nagyon "gyorsan összejött" okozott problémát?

Figyelt kérdés
éve vagyunk együtt, de csak 4 éve költöztünk össze, Júliusban volt az esküvőnk augusztusban nászút, és már lényegében terhesen jöttem haza...kicsit aggódok hogy esetleg túl hamar jött.
2014. febr. 18. 14:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi 4 év együttélés után házasodtunk össze, és rá 2 évre mondtuk azt mindketten hogy jöhet a baba. Mi sajnos másfél évet vártunk rá, most vagyok kismama.

Szerintem mivel nem terveztétek ,most csak meg vagy ijedve. Ez nem baj, sőt, abban is rengeteg kétely felmerül aki már évek óta akart babát és végre terhes lett. Biztos szerettél volna kicsit kettesben is élni a házasságban, de babával is jó lesz, főleg mikor már utazni is tudtok vele.

2014. febr. 18. 15:17
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Ne gondolkozz azon, hogy ez korai vagy sem. (Szerintem egyáltalán nem.)

Én a helyedben inkább összetenném a két kezem és hálát adnék, hogy a problémáid ellenére egyáltalán összejött, ráadásul ilyen könnyen!

2014. febr. 18. 15:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van!!
2014. febr. 18. 15:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősömék vallásosak, szüzen házasodtak, a nászéjszakán megfogant a baba, mert eszükbe sem jutott a védekezés, hiszen azelőtt sosem kellett. :) Nem így tervezték, éltek volna kicsit kettesben is az esküvő után, de így alakult. Azóta 3 lányt nevelnek, a legkisebb is már kisiskolás.
2014. febr. 18. 18:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyi ideje együtt vagytok, szerintem nem korai...

Mit nem adnék érte ha én is....

De nekünk nem lehet, mert nekem is ilyen hormon nyavajám van....már majdnem 2 éve nem jön össze. Hiába kezelnek...Szóval mi maradunk kettesben.

Egyébként az esküvő után fél évvel döntöttük el, hogy nem "védekezünk" tovább, mert tudtunk hogy vagy nagyon sokáig kell próbálkozni, vagy nem lesz baba. Addig is csak megszakítás volt. Valamint anno a nászéjszakán sem védekeztünk szándékosan.

De nem mindenki olyan szerencsés hogy gyereke legyen...ez van.

2014. febr. 18. 20:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi 2 év együttélés után kezdtünk el esküvőt szervezni, februárban kitűztük az esküvőt októberre, májusban úgy döntöttünk, hogy bármikor jöhet a baba, júniusban terhes is lettem, így pocakos esküvőnk volt. Nem izgatott, hogy ki mit szól, a vendégek tudták már a terhességem előtt az esküvő idejét, másokkal nem foglalkoztunk.
2014. febr. 18. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább örülj neki, hogy összejött és nem kellett évekig kínlódni, ami aztán szokott problémát okozni...

Mi már három éve próbálkozunk úgy, hogy elvileg semmi bajom nincs!Mégsem akar jönni a kisbabánk. :(

2014. febr. 19. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!