Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen rossz tulajdonsága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen rossz tulajdonsága lett a párodnak/férjednek az idővel?

Figyelt kérdés

Az emberek változnak, akár pár év alatt is, nemhogy évtizedek alatt. Jobb esetben a házasság is vele változik, mélyebb, meghittebb lesz, ahogy a házasfelek barátsága és szeretete is mélyül. De mi van akkor, ha rossz tulajdonságok jönnek a felszínre? Nyilván nem lehet minden rossz tulajdonsággal már előre tisztában lenni, mert újabb és újabb élethelyzetekbe kerülünk amiket előre nem sejthettünk milyen lesz (pl gyerekvállalás).

Milyen rossz tulajdonságok alakultak ki nálatok és hogyan oldottátok meg?

Nyilván sokszor jó dolgok alakultak ki, de most nem erre vagyok kíváncsi.

2014. febr. 18. 11:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Idővel nem lett, mert idővel jobbá változott mellettem.

De van egy nagyon rossz tulajdonsága, ami kezdettől fogva megvan és ez nagyon tud idegesíteni: néha olyan sértődékeny, mint egy hisztis liba. Ezt nagyon-nagyon utálom. Én nőként nem vagyok ilyen, nőkben sem bírom, férfiben pedig egynesen utálom.

Ez a legrosszabb tulajdonsága.

2014. febr. 21. 19:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ezt hogy lehetne tulajdonságként megfogalmazni, de kijött rajta a "szabadságvágy".

Régen le sem szállt rólam. Elém jött a munkába, sehova nem engedett el egyedül, aztán ahogy teltek az évek, ő jár el egyre többet haverokkal, és ha jelzem, hogy nem tetszik, hát azt kapom, hogy ne szóljak bele az életébe... Mindezt 7-8 évnyi házasság után! Hát nem biztos, hogy lesz még több év....

2014. febr. 21. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!