Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a legszebbnek látjátok a feleségetek? Vagy ha egy nagyon szép nő áll mellette akkor azért észreveszitek hogy mégiscsak jobb nő mint a nejetek? Vagy rózsaszín köd van?
Hat en aztan hendikeppes lennek a legtobb ember szemeben, alacsony es kover vagyok :) az arcom viszont szebb, igy 34 evesen meg mindig szoktak kerni a szemelyim, ha cigit veszek anyunak :) fiatalabbnak nezek ki, mint nehany kielt feju huszeves.
A ferjem viszont allandoan mondja, hogy mennyire gyonyorunek tart, es hiszek neki.
A kulso szelseg megfog, de parkapcsolatban tartani a belso szepseg fog, nem a kulso.
Látom, lányok is válaszolgatnak, akkor csatlakozom. :)
Én úgy érzem, engem lát a legvonzóbbnak a férjem. Ő azt mondja, a legszebbnek is, de én biztos vagyok benne, hogy lát nálam szebbeket is. A vonzalom viszont más. Szerintem aki fülig szerelmes, a párját találja a legvonzóbbnak lelkileg is, testileg is, külsőre is, akkor is, ha vannak nála szebbek.
Én is úgy érzem, a férjem a legvonzóbb pasi, nincs olyan férfi, aki jobban tetszene nála. Tudom, furán, meg hihetetlenül hangzik, de egyszerűen amióta ismerem, még nem láttam más olyan pasit, akire azt mondanám, hogy: na, eeez igen! :)
ezt én is kérdeztem már a férjemtől. Ő is azt mondta, hogy nyilván vannak nálam szebbek, de őt ez már nem érdekli.
Én is tudom, hogy vannak nálam szebbek (bár -20kilóval sokkal kevesebben lennének :) ), nála is vannak, bár ő eg kifejezetten helyes pasi :)
Na de lányok és asszonyok, micsoda butaság ez? Mire jó ez az állandó versengés? Hiszen a férfiak között is mindig van jobb és szebb, nem? Egyébként is, ez annyira relatív, hogy kinek mi a szép-szebb.
32 éves nő vagyok, egyszer beszélgettünk a szépségről és a párom azt mondta: "Szebb és jobb mindig van, de én téged szeretlek és nekem te kellesz!"
Azt hiszem, ebben az egy mondatban mindent elmondott, ami lényeges egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!