Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti a legszebbnek látjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a legszebbnek látjátok a feleségetek? Vagy ha egy nagyon szép nő áll mellette akkor azért észreveszitek hogy mégiscsak jobb nő mint a nejetek? Vagy rózsaszín köd van?

Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 01:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
én nő vagyok, 18 éve férjnél. És biztos, hogy nem engem lát a legszebbnek a férjem, de hát nem is vagyok az. Nem is várom el, mert nem vagyok hülye, nyilván tisztában vagyok azzal, hogy vannak nálam klasszisokkal jobbak. Viszont engem választott, ezért pont nem érdekel, ki szebb nálam. :) Nem igazán szokta megnézni a szép nőket, és megjegyezni sem jegyezte meg soha, hogy hű, de jól néz ki valaki.
2014. febr. 16. 08:24
 12/21 anonim ***** válasza:
96%
Akit szeretsz, azt általában szebbnek látod, mint másokat.
2014. febr. 16. 08:33
 13/21 anonim ***** válasza:
96%
Én több nőiességet látok egy ilyen hölgyben : [link] ,mint pl egy ilyenben : [link] ,(nem az arcán van a hangsúly ) [link]
2014. febr. 16. 08:55
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

Hat en aztan hendikeppes lennek a legtobb ember szemeben, alacsony es kover vagyok :) az arcom viszont szebb, igy 34 evesen meg mindig szoktak kerni a szemelyim, ha cigit veszek anyunak :) fiatalabbnak nezek ki, mint nehany kielt feju huszeves.

A ferjem viszont allandoan mondja, hogy mennyire gyonyorunek tart, es hiszek neki.

A kulso szelseg megfog, de parkapcsolatban tartani a belso szepseg fog, nem a kulso.

2014. febr. 16. 09:47
 15/21 anonim ***** válasza:
95%

Látom, lányok is válaszolgatnak, akkor csatlakozom. :)

Én úgy érzem, engem lát a legvonzóbbnak a férjem. Ő azt mondja, a legszebbnek is, de én biztos vagyok benne, hogy lát nálam szebbeket is. A vonzalom viszont más. Szerintem aki fülig szerelmes, a párját találja a legvonzóbbnak lelkileg is, testileg is, külsőre is, akkor is, ha vannak nála szebbek.

Én is úgy érzem, a férjem a legvonzóbb pasi, nincs olyan férfi, aki jobban tetszene nála. Tudom, furán, meg hihetetlenül hangzik, de egyszerűen amióta ismerem, még nem láttam más olyan pasit, akire azt mondanám, hogy: na, eeez igen! :)

2014. febr. 16. 13:18
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
Én tudom a férjemről, mert meg is mondta, hogy a szemében ki a jó nő, na és mondanom sem kell, az nem én voltam. Engem átlagosnak mondott, aki szerinte a legtöbb férfi szemében átlagos, de attól még számára tökéletes vagyok. Sokáig akartam szakítani vele emiatt, de aztán belenéztem a tükörbe és igazat kellett neki adnom: átlagos vagyok. Nem mondom, hogy nem szeretnék valakit, akinek én vagyok a legszebb és abban sem vagyok biztos, hogy nem lenne ilyen, de az őszinteségét is értékeltem. Sosem hazudott nekem, legalábbis eddig nem, és nem vagyok biztos benne, hogy jobban járnék valakivel, aki szemrebbenés nélkül bókol és közben fűvel-fával megcsal. Ha nagyon belegondolok, én is láttam már jobb pasit nála: magasabbat, szabályosabb arcút, de ettől függetlenül én azért őt sosem láttam átlagosnak, hanem egy iszonyat vonzó, helyes pasinak, már amikor hajlandó megborotválkozni. De amúgy ő az a típus, aki a legszebb nőre is képes azt mondani, hogy bottal sem piszkálná meg, de van akire mégis kimondja, hogy jó nő, szóval nem tudom nála mi ez, néha már úgy érzem, ha igazán jó nő lennék, akkor se erősítené az önbizalmam, sőt... Ismerek olyan srácot, aki a barátnőjét tartja a legszebbnek a világon, de az a lány tényleg nagyon szép.
2014. febr. 16. 13:40
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
Én úgy gondolom, az ember elfogult a párjával szemben. Persze mindig van jobb, szebb, gazdagabb, érdekesebb. És nagyon nagy korrektség kell hogy az ember ne lépjen félre, ebben a nagyon csak kísértésekkel teli világban. Hisz jó az otthoni étek, de az étterminek varázsa van! Nagyon rossz a statisztika a környezetemben, és azt vallom sajnos szinte mindenki elcsábítható. Mert tegyük a szívünkre a kezünket, ha álmaid nőjével, pasijával eltölthetnél pár kellemes órát és garantált hogy soha nem derül ki, bizony nagyon kevesen mondanának nemet.
2014. febr. 16. 15:27
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A férjem az álmaim pasija és szó ami szó, tényleg nem mondok nemet a vele eltöltött órákra. :D
2014. febr. 16. 16:55
 19/21 anonim ***** válasza:

ezt én is kérdeztem már a férjemtől. Ő is azt mondta, hogy nyilván vannak nálam szebbek, de őt ez már nem érdekli.

Én is tudom, hogy vannak nálam szebbek (bár -20kilóval sokkal kevesebben lennének :) ), nála is vannak, bár ő eg kifejezetten helyes pasi :)

2014. febr. 16. 17:42
 20/21 anonim ***** válasza:
93%

Na de lányok és asszonyok, micsoda butaság ez? Mire jó ez az állandó versengés? Hiszen a férfiak között is mindig van jobb és szebb, nem? Egyébként is, ez annyira relatív, hogy kinek mi a szép-szebb.

32 éves nő vagyok, egyszer beszélgettünk a szépségről és a párom azt mondta: "Szebb és jobb mindig van, de én téged szeretlek és nekem te kellesz!"

Azt hiszem, ebben az egy mondatban mindent elmondott, ami lényeges egy kapcsolatban.

2014. febr. 16. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!