Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megszerveznéd a "meglepetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszerveznéd a "meglepetés bulit" a férjednek vagy sem?

Figyelt kérdés

Idén lesz 30 éves és már előre "kikötötte", hogy szeretné, ha lenne meglepetésbulija. Egyrészt, ez így már nem "meglepetésbuli", másrészt én nem igazán szeretnék ezzel foglalkozni.

Tudom, hogy egy kerek születésnap mennyire fontos az ember életében, de semmi kedvem és energiám még ezzel is foglalkozni.

Anno az esküvőnknél is nekem kellett kézbe vennem a legénybúcsújának a szervezését, mert a két legjobb barátja hol nem ért rá telefonálgatni, e-mailezni a többi cimborának, hol más kifogást találtak.

Végül rám hárult az egész feladat, hogy mindenkit felkeressek, megbeszéljem velük, hogy mikor találkozzanak (a lakásunkra jöttek a férjemért).

A végén már lassan odáig jutott a dolog, hogy a feladatokat is szinte én találtam ki.

Nagyon dühös voltam akkor, mert ezt nem épp a menyasszonynak kellene megszerveznie/megoldania, de tudtam, hogy csalódott lenne, ha nem ünnepelhetné meg az utolsó "szabad" estéjét.

Nyilván egy legénybúcsú és egy születésnap nem ugyan az, de egy porcikám sem kívánja megint a hetekig - hónapokig tartó szervezést, mire mindenkit összeszedek és mindent letisztázom. Főleg nem egy újszülött és egy 2,5 éves gyerek mellett.

Te mit csinálnál a helyembe? Tudom, hogy számít rá..

2014. jan. 30. 13:49
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
75%

Húszas, tanulj meg olvasni!

IDÉN lesz a bulija, de nem holnapután!

MOST utolsó idős terhes a hölgy, vagyis a bulin már meglesz az ÚJSZÜLÖTT gyerek.

Na megvan?

2014. jan. 30. 14:21
 22/38 anonim ***** válasza:
95%

Én a helyedben fognám, titokban csinálnék egy facebook csoportot, megjelölnék egy időpontot és egy normálisabb kocsmát helynek. Oda megeresztenék egy telefont és foglalnék asztalt, aztán legyen az ő bajuk, hogy elmennek vagy sem.

Ez neked kerülni fog kb 10 percedbe és elkerülsz minden veszekedést és sértődést, hogy ennyit sem teszel meg érte.

2014. jan. 30. 14:21
 23/38 A kérdező kommentje:

Nálunk azért nem lesz házibuli, mert egy újszülött mellé nekem nincs szükségem hajnalig ordítozásra, hangoskodásra, stb.

Mivel tudom, hogy a barátai(nk) eléggé hangosan szeretnek mulatni a férjemmel karöltve, így ide tuti nem szervez senki semmit.

Én azért nem megyek velük, mert a 2,5 éves és újszülött gyerkőceinket nyilván nem fogom egyedül itthon hagyni. És mielőtt valaki megkérdezné, nincs segítség, nem tudom rábízni őket senkire sem.

Plusz egy császár után, hulla fáradtan nem éppen arra van szükségem, hogy egész éjszaka mulassak.

A hely bérlése pedig azért kellene, mert a legjobb kifogások egyike általában az, hogy: nincs semmi ötletem hova menjünk!

Nekem megfelelne, ha beülnének egy kocsmába vagy elmennének valahova bulizni egy szórakozóhelyre.

A meglepetésbuli számomra meg azt takarja, hogy:

1) Az illető NEM tud róla és vele kapcsolatban SEMMIRŐL!

2) Egy x helyre odaviszem és húúúúúúúúúúúúú .. meglepődünk, de jó!

Na most, az 1. pont már kilőve, a második pontot meg hogy oldom meg?! :)

Persze, mondhatnám,, hogy menj X helyre el este 8-ra egyedül. Kicsit se fog hül.ének nézni ..

2014. jan. 30. 14:22
 24/38 anonim ***** válasza:
66%

Egyetértek a 14:10-essel.

Nekem fura, hogy ekkora tehernek érzed, hogy a férjed kedvében járj. Értem én, hogy babát vársz (én is) és van még egy gyerkőc, akiről gondoskodni kell, de nem csak anya vagy, hanem feleség, nő is. Tehát ilyen dolgokra is kell(ene) időt szakítani egy kapcsolatban. Persze nem kell átesni a ló túlsó oldalára, hiszen nem a rabszolgája vagy, de egy kerek születésnap belefér szerintem.

Ez a "bérelek egy helyet", meg "hónapokig szervezem" szerintem erős túlzás. Kiválasztasz egy kocsmát, éttermet, pubot (társaságtól függően) oda hívod X időre a haverokat. Sütsz és/vagy veszel 1 tortát, pár lufi, kis díszítés, aztán hello. Számtalanszor csináltam ilyet, nem kell benne megszakadni, de így is lehet szuper a buli.

Plusz ha neked úgy jobb, bevonhatsz egy legjobb barátot a szervezésbe.

2014. jan. 30. 14:22
 25/38 anonim ***** válasza:
19%

Neked van igazad, szerintem ez kiváló tanács.

2014. jan. 30. 14:23
 26/38 anonim ***** válasza:
38%

Nem hiszem, hogy teher.

DE ha a férj már tudja, hogy úgyis lesz buli, és a neje akkor fog szülni, akkor szépen íratna emailt a haveroknak és megszervezhetne, mert úgysem lenne meglepetés.

2014. jan. 30. 14:25
 27/38 anonim ***** válasza:
73%

A meglepetésbulit megszervezném.

A legénybúcsút nem szerveztem volna meg.

De szerintem túlbonyolítod. Apukámnak szerveztünk tavaly, amikor betöltötte az 50-et. Kellett hozzá egy titkos facebook csoport, annak az üzenőfalán meg lett beszélve, ki milyen és mennyi innivalót, kaját hoz, hol találkoznak, és ennyi. Elég hamar önjáróvá vált a dolog. Annyi volt kikötve, hogy egyszerre érkezzenek adott időpontban (a családi ünneplés kellős közepén).

Körülbelül nettó három órát vett igénybe a szervezés, a buli pedig iszonyat jól sikerült.

Szerintem nálatok is ilyesmit lehetne. Toppanjanak be a köszöntésre, aztán ha nagyon buliznátok, akkor egy-két óra múlva vonuljatok el egy szórakozóhelyre. Annyi plusz macerád lesz csak, hogy így meg kell kérned valakit, hogy vigyázzon a gyerekekre.

2014. jan. 30. 14:26
 28/38 A kérdező kommentje:

Igen az FB titkos csoport nagyon is jó. A l.búcsún is ilyet csináltam, ahová 50 emberből írt kb. 12.

Végül egyébként kb. 35-en voltak a l.búcsún, de arra nem vették a fáradtságot a barátok, hogy legalább az FB oldalon jelezzenek. Így maradt a telefonálás non-stop, ha volt egy kis "holt" időm, amikor a férjem nem volt a közelembe vagy itthon.

Most is csinálhatnék egy ilyen csoportot, de már előre tudom, hogy a kutya se fog bele írni.

Hogy miért kerítek ennek ekkora feneket?! Azért, mert ő úgy képzeli el a sz.napi buliját, hogy mindenki ott van, akire számít, akivel jóban van.

Nagy bulit szeretne, zenét (jó barátunk szokott bulikban fellépni - szeretné, ha most is ő zenélne), díszítést, stb.

Persze, mindenki erre vágyik.. ilyen bulira!

Viszont engem febr. 4-én császároznak (programozott lesz), a sz.nap pedig március 10-én lesz.

Tudom magamról egy gyerek után, hogy az első 6 hétben nem telefonálgatni és facebook-ni szeretnék, hanem pihenni és regenerálódni.

Bármit megtennék érte, csak azért már pár hónapja rágja a fülem a születésnapja miatt. Meg is értem ezt! Csak ez most pont ilyen sz.rul jön ki, hogy még gyerekünk is születik és születésnapja is lesz.

Gondolom a következő majd az lesz szülés után, hogy a tejfakasztó bulit is szervezzem meg.. :)))

2014. jan. 30. 14:31
 29/38 anonim ***** válasza:
48%
Ha bulit akar szervezze meg magának.
2014. jan. 30. 14:33
 30/38 anonim ***** válasza:
59%

"de semmi kedvem és energiám még ezzel is foglalkozni. "

Ez mi, ha nem teher? :D

Az meg, hogy "meglepetés" buli, vagy sem... Ha az embernek szülinapja van és fiatal, akkor általában még számít rá, hogy összegyűlnek a haverok és iszogatnak, buliznak. És szerintem egy évben egyszer kérhessen már annyit az ember, hogy ezt leginkább egy barátja, ismerőse, párja stb. szervezze le.

Persze ahány ház, annyi szokás. Csak akkor meg közöljük a férjjel, hogy bocs, de nem, mert nincs ehhez kedvem, oldd meg, ahogy jólesik.

2014. jan. 30. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!