Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nemtudom hogyan kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom hogyan kellene reagalnom erre a jelyzetre szerintetek? Tobbi lent

Figyelt kérdés
a helyzet az hogy a ferjemnek van egy gyereke egy elozo kapcsolatbol az anya nem engedte sokaig hogy lassa a gyereket csak a kisfiu mamaja ugy hogy a lany ne tudja mindegy a lenyeg hogy tegnap talalkozott a ferje a fiaval aki 6 eves es vele volt a mamaja megy a gyerek anyja is es mondtak hogy nyugodtan mehet latogatni a gyereket sot el is hozhatja de mielott a lanynak volt baratja nem engedte meg azt se hogy lassuk a ferjem ugy hozta el a gyereket hogy mielott az anyja hazaer addigra otthon legyen most hogy nincs pasi hirtelen nyugodtan mehet sot el is viheti a gyereket most en ne tudom erre hogyan reagalhatnek sok minden van bennem nekunk van kozos gyerekunk aki 1 eves ti erre hogyan reagalnatok?

#kladyka
2014. jan. 22. 11:36
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
figyeljetek nem kotelezo elolvasni azok irjanak akik normalisak nincs senkinek szuksege arra hogy kritizaljatok stb vagy valaszoltok vagy nem ennyi. Es ez nem kamu!!!! Annak nincs ertelme. Kerdeztem valamit es ennyi. Lehet normalis dolgokat valaszolni ha nem tetszik amit irok akkor ne olvasd el es ne irj semmit. Egyszeru nem? Vannak olyan emberek akik normalis valaszt adnak en ezekre szamitok inkabb nem az olyanokra akiknek ne tetszik ahogy es amit irok, errol ennyit
2014. jan. 22. 14:07
 22/22 anonim ***** válasza:
A párod és az ex évek óta egy normális szót nem váltotak egymással tényleg azt hiszed most csak úgy egymásnak esnek, szerintem túl kombinálod egyszerűen pót apuka lelépet kel a helyére más.
2014. jan. 22. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!