Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Római katolikus esketéshez kötelező, hogy meg legyek bérmálkozva?
Nem kötelező, de azért jó néven veszik, ha meg is vagy bérmálkozva!
Bár én úgy gondolom, hogy ha ne 'ajd Isten meg sincs keresztelve valaki, akkor mi a fenéért akar templomi esküvőt??? Divatból ne házasodjon senki templomban!
4es, mondjuk azért, mert a pár másik tagja meg vallásos?
ahol egyik fél sincs, ott gondolom a pénz oldotta meg a dolgokat...
ez amúgy inkább szégyen az egyháznak, mint a párnak
Én megkeresztelve sem vagyok, meg nagyon nem érdekel az egyház sem, de apárom és a családja nagyon ragaszkodik a templomihoz. Én viszont lovas esküvőt szeretnék, így arra jutottunk, ha oda kerülünk, akkor én belemegyek a templomiba ő pedig a lovacskázásba.
Ő meg van keresztelve szóval elvileg összeadnak minket, csak asszem gyorstalpaló jegyesoktatásra kell járni.
Köszönöm szépen a válaszokat. Meg vagyok keresztelve és elsőáldozó is voltam. Nem mondanám azt, hogy rendszeresen templomba járok, de a hitem erős. Az egyházi esküvő fontosabb nekem, mint a hivatali.
Mégegyszer köszi, hogy időt szántatok rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!