Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez létezik, hogy menni fog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez létezik, hogy menni fog?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok 4 éve vagyok együtt a barátnőmmel az utóbbi fél éve nagyon elszemtelenedett folyamatosan hangulat ingadozásai vannak stb. , szeretem meg minden , de nem tudom , úgy érzem , hogy egy percig se tudom hallgatni a rinyálását és ez naponta kb 3-4 órát ez igénybe vesz

Fiatal vagyok még ehhez? Viseljem el életem végéig vagy élvezzem ki amíg fiatal vagyok?

2014. jan. 21. 18:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom tönkretenni az életem , kérlek kort és nemet is írjatok köszönöm
2014. jan. 21. 18:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy el kell viselned életed végéig lehet hogy gondol egyet, és szakít veled.
2014. jan. 21. 18:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Dehogy viseld életed végéig!!

Eddig nem rinyált? Ha igen, és nem idegesített, akkor most múlt el a szerelem.

Ha most kezdte, és idegesít,ne legyél vele.

Minek éljünk siralomházban, ha nem vagyunk elítéltek?

Előtted a jövő..és a szerelem.

Mert ez már nem az!

2014. jan. 21. 18:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom fényezni magam de nagyon kevés dolog van amiért veszekedhetne velem sőt.
2014. jan. 21. 18:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg, hogy mi a baja, mitől változott így meg. Ha eddig nem volt ilyen, biztosan van valami magyarázat rá.
2014. jan. 21. 18:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Mik miatt szokott veszekedni? Én is szoktam a barátommal, de az a helyzet, hogy egyrészt nem mindig, pedig tényleg én is tudom hogy sok dolgot túldramatizálok, másrészt vele van is miért, illetve volt (erről órákat lehetne mesélni, lényeg hogy ő maga is utólag elismerte ezeket is a barátok is nekem adnak igazat, még az övéi is, ha meg mégse akkor elmondják szóval nem én fújom fel a dolgokat..) - na, tehát a lényeg az lenne hogy nem, nem normális dolog amennyiben tényleg nincs mit ellened felróni, de esetleg nem beszélnéd meg vele? Eleinte szépen, ha meg akkor se változik, adhatnál ultimátumot. Mindezeket akkor tedd, ha szereted még, és ha változtatna minden tökéletes lenne. Viszont ha úgy érzed, már nem szereted, akkor ne is erőltesd.
2014. jan. 21. 18:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy direkt csinálja? Mert úgy hangzik az írásodból. Lehet, hogy nem direkt csinálja, hanem valami lelki vagy testi baja van. Azt neked kell eldönteni, hogy elviseled-e. Ha direkt csinálja, akkor meg kell vele beszélni, hogy ezt te így nem bírod, és vagy változzon vagy elhagyod. Ha valami problémája van, persze akkor sem kötelező segítened neki.
2014. jan. 21. 18:48
 8/11 MrPifta ***** válasza:
a problémák elől nem elmenekülni kell, hanem megoldani őket! Üljetek le, beszéljétek meg hoyan látjátok a dolgokat, mit lehetne tenni
2014. jan. 21. 18:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Általában tökéletes szabály, hogy "hallgattassék meg a másik fél is". De a Te esetedben teljesen mindegy. Szerintem Te kezdesz kiábrándulni belőle, ráadásul ilyen fiatalon meglepően hosszú idő a 4 év. Keress, nézz szét a nagyvilágban (a lányok között is), inkább most éld ki magad, mint családapaként jöjj rá, mi maradt ki az életedből.
2014. jan. 21. 19:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet hogy te így gondolod hogy kevés dolog van ami zavarhatja , de ő nem biztos. ha nem akarod csak úgy eldobni magadtól akkor beszéljetek. Ha nem szakíts, bár én akkor is hülyeségnek tartanám ha beszélgetés nélkül oldanád meg.

Nem nem kell életed végéig ezt hallgatnod de én a helyedben büszke lennék ,hogy ilyen fiatalon ennyi ideig kiírtátok és együtt maradtatok.

2014. jan. 21. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!