Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy közel 50 éves férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy közel 50 éves férfi, aki egyébként nem csajozós, ha váratlanul szerelmes lesz, mit tesz?

Figyelt kérdés
Ha 20 éves házasságba váratlanul toppan be a szerelem, mélyen megérinti,ellen tud, vagy akar-e állni? Van, hogy egy szerelem kedvéért felrúgja eddigi életét? Férfiak, akik voltak ilyen helyzetben, azok véleménye érdekel leginkább, de nők is válaszolhatnak.
2014. jan. 16. 21:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

5 Ekkor már inkább eloldja a kapcsolatokat

Nem ebben a korban (40-50) rendezi az ember a kapcsolatit, helyére rakja az elfuserált dolgokat, kijavítja az elrontott kapcsolatokat, a "haragszomrádokat" bocsánatotkérnek tőle-megbocsájt, szóval rendezi a környezetét.

2014. jan. 17. 07:07
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
Láttam én is (khmm, közvetlen közelről) 45-ös férfit, aki simán verte az nála 15 évvel fiatalabbakat mind külsőre, mind energiára. Hát, ha elég okos az ilyen férfi, akkor egy darabig ül a rózsaszín köd az agyán, aztán kénytelen szembesülni azzal, hogy mit veszthet, miben változna az élete, +- dolgokat egyaránt. Aztán egy mély levegő után visszatér a feleségéhez.
2014. jan. 17. 07:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez több tényezőtől is függ.

Elsősorban a férfi személyiségétől, mennyire racionálisan vagy érzelmi alapon éli az életét és nyilván ezek alapján dönt. Ezen kívül nem mindegy, hogy a vagyonmegosztás után mennyi marad, hisz keveseknek van kedve mindent a nulláról kezdeni. Könnyebb dolga van annak, akinek marad is csak kevesebb. És nem elhanyagolható az sem, hogy milyen a házassága. Teljesen kihűlt, egymás mellett élők, vagy van még szeretet amiből tud építkezni a kapcsolat és fejlődni.

Szerintem egy alapvetően nem csajozós férfi nehezebben nyitja meg azt a bizonyos ajtót, biztosan valami nagyon hiányzik az életéből.

2014. jan. 17. 10:34
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Kutyaharapast szorivel! Legyen egy udvarlod! Ha nincs, krealj egyet...

-Kapjal viragot

-Menjel moziba

-Kapjal SMS-t

-stb...

2014. jan. 17. 10:44
 15/17 anonim válasza:
?????
2017. aug. 3. 18:13
 16/17 lucia popp válasza:

Kedves kérdező!

Mi lett veled?

Megváltottad a világot, vagy maradt minden a régi?

2017. nov. 18. 23:16
 17/17 anonim válasza:

Nos, 50 felett a lángoló szerelem már nem minden.

Ilyenkor már van emberismeret, tapasztalat, és ugye komolyabb egzisztencia.

Akinek nem működik a házassága, a gyerekek pedig már nagyobbak, az bizony elgondolkodik a kilépésen, persze akkor, ha egzisztenciálisan megengedheti ezt magának.

A másik rész viszont: ebben a korban már nehezebb a változtatás, több a rigolya, a megszokás, az újtól való félelem, és senki sem akarja otthagyni a családi házat azért, hogy újra kezdjen mindent egy 35 éves nővel, egy 2 szobás lakásban.

Ha a partner fiatal, és még gyereket is akar, ebben sem biztos, hogy együtt tud vele gondolkodni, egy 50 feletti partner. Mert ő ezen már túl van, más életszakaszban vannak.

Hasonlón mentem keresztül fiatal nőként.

Az érzéseim, az elkötelezettségem megkérdőjelezhetetlen volt, de végül sajnos a vagyon, és a társadalmi státusz volt fontosabb.

Amikor már egyetemisták voltak a gyerekek, (az övé) reméltem, hogy lépni fog, de akkor már főleg az élvezett előnyt, hogy megteremtsen nekik is mindent.

Rájöttem: el kell fogadnom, hogy neki más a fontos.

Azzal vigasztalom magam, hogy "beware of what you want."

Vagyis: óvakodj attól, amire vágysz.

Biztos van benne igazság.....

2022. szept. 4. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!