Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy közel 50 éves férfi, aki egyébként nem csajozós, ha váratlanul szerelmes lesz, mit tesz?
5 Ekkor már inkább eloldja a kapcsolatokat
Nem ebben a korban (40-50) rendezi az ember a kapcsolatit, helyére rakja az elfuserált dolgokat, kijavítja az elrontott kapcsolatokat, a "haragszomrádokat" bocsánatotkérnek tőle-megbocsájt, szóval rendezi a környezetét.
Szerintem ez több tényezőtől is függ.
Elsősorban a férfi személyiségétől, mennyire racionálisan vagy érzelmi alapon éli az életét és nyilván ezek alapján dönt. Ezen kívül nem mindegy, hogy a vagyonmegosztás után mennyi marad, hisz keveseknek van kedve mindent a nulláról kezdeni. Könnyebb dolga van annak, akinek marad is csak kevesebb. És nem elhanyagolható az sem, hogy milyen a házassága. Teljesen kihűlt, egymás mellett élők, vagy van még szeretet amiből tud építkezni a kapcsolat és fejlődni.
Szerintem egy alapvetően nem csajozós férfi nehezebben nyitja meg azt a bizonyos ajtót, biztosan valami nagyon hiányzik az életéből.
Kutyaharapast szorivel! Legyen egy udvarlod! Ha nincs, krealj egyet...
-Kapjal viragot
-Menjel moziba
-Kapjal SMS-t
-stb...
Kedves kérdező!
Mi lett veled?
Megváltottad a világot, vagy maradt minden a régi?
Nos, 50 felett a lángoló szerelem már nem minden.
Ilyenkor már van emberismeret, tapasztalat, és ugye komolyabb egzisztencia.
Akinek nem működik a házassága, a gyerekek pedig már nagyobbak, az bizony elgondolkodik a kilépésen, persze akkor, ha egzisztenciálisan megengedheti ezt magának.
A másik rész viszont: ebben a korban már nehezebb a változtatás, több a rigolya, a megszokás, az újtól való félelem, és senki sem akarja otthagyni a családi házat azért, hogy újra kezdjen mindent egy 35 éves nővel, egy 2 szobás lakásban.
Ha a partner fiatal, és még gyereket is akar, ebben sem biztos, hogy együtt tud vele gondolkodni, egy 50 feletti partner. Mert ő ezen már túl van, más életszakaszban vannak.
Hasonlón mentem keresztül fiatal nőként.
Az érzéseim, az elkötelezettségem megkérdőjelezhetetlen volt, de végül sajnos a vagyon, és a társadalmi státusz volt fontosabb.
Amikor már egyetemisták voltak a gyerekek, (az övé) reméltem, hogy lépni fog, de akkor már főleg az élvezett előnyt, hogy megteremtsen nekik is mindent.
Rájöttem: el kell fogadnom, hogy neki más a fontos.
Azzal vigasztalom magam, hogy "beware of what you want."
Vagyis: óvakodj attól, amire vágysz.
Biztos van benne igazság.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!