Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem anitának szólította a lányunkat, aki egyébként Anna. Szerintetek jelent ez valamit? Anita a volt barátnöje mellesleg, mostanában vele levelezget, skype-on is beszéltek néha.
Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 15:18
12/21 anonim válasza:
Az még nem jelent semmit. Én is nevezetem már az aktuális szerelmemet a legjobb fiúhaverom nevén. Viszont engem inkább az érdekelne a helyedben, miért olyan marha fontos a volt luvnyájával "nosztalgiázgatni" így karácsonytájt egy gyerekes családapának. Mert ez nem normális.
13/21 anonim válasza:
Nem amiatt aggódnék, hogy véletlenül Anitának nevezte, hanem, hogy túl sokat beszél, levelezik vele. Az, hogy összekeveri a két nevet egyszer még nem jelent semmit, tesóm felesége Anikó én meg Anita, folyton összekever minket. Apám meg néha anyám vagy bátyám nevén hív engem, pedig az nem is hasonlít az enyémre:) Szóval ez még elmegy, de ha te úgy érzed, hogy túl sokat besézlgetnek(főleg a skype, az már szerintem túlzás) akkor tedd szóvá.
14/21 anonim válasza:
Hasonlít a két név. Pl faterom véletlenül Teát mondott anyámnak egyszer (Tea az exe volt), anyámat meg Beának hívják.
16/21 anonim válasza:
A férjemet néha a főnököm nevén szólítom, a főnökömet meg néha a férjemén. Semmi szaftos, csak a nap egyik részében az egyikükkel vagyok, a másik részben a másikkal, így nem mindig állok át elég gyorsan.
De még egyikük se csinált gondot belőle, mindkét névre hallgatnak már :)
18/21 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy fizikális szinten is kezd visszaszivárogni az életébe.Nincsenek lezárva a dolgaik.
Nem a név"elszólása" az aggasztó,hanem a fent említett trend.
19/21 anonim válasza:
Akkor kezdj majd aggódni, ha a lányotokat Bélának szólítja...
20/21 anonim válasza:
Rengeteg más név is hasonlít, mégsem állunk neki boncolgatni, hogy melyik melyiknek a beceneve valamely másik nyelvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!