Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha így haladok tényleg elveszí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így haladok tényleg elveszítem?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt a férjemmel, fél éve házasok, igazából teljesen jól működik minden, csak...

Nem vagyok teljesen elfogadó magammal szemben, nagyon nehezem dolgozom fel ha valaki szeret, ez a gyerekkoromból és az előző kapcsolataimból maradt rémes berögződés. A szüleimnek nem voltam sose jó, az exek ütöttek-vágtak, megcsaltak, stb...

A férjem totálisan nem ilyen és igazából nem is volt gond eddig, bár nehezen indultunk, de annál szebb lett a történet.

Viszont egy pár hónapja a férjem munkahelyet váltott, ami anyagilag jobb is persze, csak én idegileg megyek rá. A kedves kis kollegináitól a falra mászok.

Az éjszaka közepén (tényleg este 11-12-kor) még írogatnak neki, hogy mi lesz a holnapi munka, mikor kezdenek és ilyen átlátszó idiótaságok (a férjem a műszak vezető)... Persze a férjem munkára leredukálva válaszol, néha. Sokszor csak megnézi, hogy ki az de nem is ír vissza. Bár ezt már Ő is elmondta nekem, hogy érzi meg látja hogy hogy közelednek hozzá és nem is viszonozza, sőt ezért nagyon sokszor szabadnapján együtt bemegyünk a munkahelyére (az Ő ötlete volt, hogy hátha így befejezik a csajok, de nem). Bár nem is tudom hogy hogy kéne erre reagálnom, soha nem voltam féltékeny, de ezt most nehéz feldolgozni. Tudom, hogy kitűnik a nagy átlagból a férjem és mindenkivel kedves, aranyos is, de ezen a munkahelyen ez nagyon kijön és egyre nehezebben viselem. Én soha nem is voltam a nagy szépség meg női mintakép vagy mi...

Szerintetek, hogy lehetne ezt feldolgozni? Egyszerűen félek, hogy Ő is végül olyan lesz mint akiket a tapasztalataimból ismerek. Valakivel volt már valami hasonló? Tényleg félek attól, hogy minden "túl" jó és szép vele...

2013. dec. 12. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Önbizalom ... !!!! :-) A párod téged választott ,te lettél a felesége ,mert téged szeret ,veled tervezi leélni az életét ! Ne foglalkozz azokkal a kolleginákkal ,sajnos ilyenek mindig lesznek ,a férjedet meg nem tarthatod búra alatt . Ha a kettőtök kapcsolata betonbiztos ,senki nem férkőzhet közétek ! (:
2013. dec. 12. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

Látod, ilyenek a nők!

Meglátnak egy pasast és nem bírnak magukkal!!!

(Kivéve, akik ide írogatnak, mert azok a nők, az erkölcs bajnokai.)

2013. dec. 12. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

A gond pont ott kezdődik ha elkezdesz féltékeny lenni. Természetesen minden fiatal fruskának a főnök kell, az én párom is naponta több tucat nagyon csinos nővel találkozik. Hidd el tapasztalatból mondom, hogy ilyenkor a féltékenység ront csak a helyzeten.

Te csak maradj az aki vagy és ne törődj a többi nővel, inkább vedd bóknak, hogy ilyen szuper pasid van, aki ráadásul ezeket őszintén elmondja neked, belevon, nem titkolózik. Egyszerűen csak szeresd és tegyél meg mindent hogy boldog legyen, a többi nővel meg ne törődj, hiszen neki te kellesz. :)

2013. dec. 12. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
A leírásod alapján nincs okod aggodalomra. Ne hisztizz, ne tegyél gúnyos megjegyzéseket a kolléganőire. Ha mesél róluk, vagy mondja, hogy megint írtak, akkor mosolyogj és mondj valami ilyesmit: már megint?
2013. dec. 12. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem sincs gond az aggodalomra a leírtak alapján, a férjed nem viszonozza az érdeklődést.

Amúgy lehet, hogy nemcsak a személyes érdeklődés miatt nyomulnak ám, hanem így akarnak a főnöknél benyalni, kiváltságokat elérni. Így, hogy ő a műszakvezetőjük, szerintem nagyon könnyen lehet ez is az érdeklődésük oka. A férjed amúgy rövidre zárhatná úgy is az ügyet, hogy szól a kollégáknak, hogy munkaidőn túl a magánéletét szeretné élni, és nem kíván munkával kapcsolatot hívásokat, üzeneteket kapni, a nagyon sürgős eseteket leszámítva természetesen.

2013. dec. 12. 16:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy az önbizalmamat kell nevelni, csak ez nehéz, ezen dolgozok mér évek óta, szakember segítségével, de még mindig nagyon labilis a dolog...

Azért én úgy gondolom, hogy biztos a kapcsolatunk, pontosan emiatt nem szeretném megmérgezni a saját kis kreált agyszüleményeimmel....

Örülök neki persze, hogy nem titkolózik és büszke is vagyok, hogy mindent meg tudunk beszélni, de pont emiatt félek is, hogy ezt "kihasználva" egyszercsak valamit kifelejt a teljes történetből...

Sajnos magamban tartani nem tudom, hogy mit gondolok a kisasszonyokról... Ez főleg akkor jön ki amikor bemegyünk a munkahelyére és látom a lányokon, hogy majd kiesnek a szemükön... Bár előttük tartom magam, de azért hazafelé csak kiszalad, hogy meg tudnék fojtani 1-2 hölgyet...

Sajnos a céges telefonjára muszáj válaszolnia mindig, a privát azt hiszem nem is tudja senki...

Igazatok van, össze kell szedni magam, de nagyon. Igazából az az apropója a mai "kiborulásnak", hogy hétvégén lesz egy 2 napos, ott alvós csapat építő tréningjük... És nagyon tartok tőle...

2013. dec. 12. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért tartasz tőle? Csak nem teperik le és erőszakolják meg! :D Egy felnőtt férfiről van szó... Egyre inkább azt gondolom, te a párodban sem bízol, különben ilyenen nem rágnád magad. Tudod, könnyű Katát táncba vinni, ha maga is akarja - magyarul, ha történne valami, az nem a lányokon múlna elsősorban.
2013. dec. 12. 17:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem a páromban nem bízok, hanem magamba... A mai napig nehezen hiszem el, hogy elég jó vagyok neki... Holott szegénykém mindennap bizonyítja...

Persze, hogy nem erőszakolják meg, csak tudom milyen amikor iszik... Nem szokott sűrűn, ezért kevés is elég neki és olyankor kis gyámoltalan...

2013. dec. 12. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!