Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Aki szeretőt tart az elmondja a legjobb barátnak/barátnőnek?
Szerintem ez a barátok hozzáállásától is függ.
Nekem szerintem nem mondaná el a barátnőm, mert tudja, hogy minden helyzetben maximálisan elítélem az ilyesmit, és mivel többnyire négyesben szoktunk programot csinálni a párjainkkal, nem várhatná el tőlem, hogy ilyen kérdésben falazzak, nekem ez nem fér bele, még akkor sem, ha a legjobb barátnőmről van szó. El nem árulnám, de nem jó pofiznék szegény párja előtt, akit nagyon megkedveltem az évek alatt.
Valaki elmondja mások meg megtartják maguknak.
Olyan is van, hogy a megcsalt fél körül már mindenki tudja csak ő nem mert senki nem mondja el mert nem akarnak beleszólni mások dolgába inkább hallgatnak.
A férjem haverja, közölte velem , ha a férjem megcsalna engem, ő nem mondaná el nekem.
Én tudtam egyik régebbi barátnőmről, amikor megcsalta a pasiját, mert elmondta. Én is elmondtam mikor én csináltam ezt. Amúgy, már nem tartjuk a kapcsolatot.
Nem! Kizárt dolog!
Csak egy olyan barátnő tud róla, aki hasonló helyzetben van :( így soha nem járna el a szája.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!