Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik fiatalon találták meg életük párját hogy csinálták? Honnan tudtad, hogy Ő az?
Én 24 éves korom óta vagyok együtt a férjemmel. Ő akkor 21 volt amikor összejöttünk. 25 és 22 évesek voltunk amikor összeházasodtunk. Nem voltak kétségek. Teljesen egyértelmű volt, hogy ő az igazi. Életem első olyan férfija akibe szerelmes vagyok. Neki pedig az első szerelme és az első kapcsolata is egyben a miénk...
Lehet azzal jönni, mint itt már más is írta, hogy majd elválunk meg ilyenek, de mi tudtuk és tudjuk, hogy nem fogunk, mert szeretjük egymást.
Erre a férjem azt szokta mondani, hogy a lelki társát nem hagyja el az ember:)
27/N
Újra a 7-es vagyok.. Szerintem fél év is nagy idő, de mint ahogy mondtam, mi már 10 éve együtt vagyunk, de ha beleszámolom azt is, h mióta ismerem, akkor egy fél élet..
Senkire ne hallgasstok.. Nem az számít, mióta vagytok együtt.. Én ismerek olyan 40 éve házasokat, akik azt se tudják mi az a szerelem, az egész házasságukat csakis az érdekekre alapították, a nő, mert a pasija olyan kocsit vesz a feneke alá, amilyen éppen megálmodik, a pasi meg azért mert a nő úgy pattog neki, mint egy szökcselabda..
Viszont ismerek olyan párokat is, akik fél éve vannak együtt, de le tudnék tenni az asztalra egy millió forintot, h ŐK megtalálták egymást.
Soha semmit ne hamarkodjatok el! Figyeljetek a megérzéseitekre!
Tartásotok be a házasság alapszabályát: jóban rosszban!
Mindenki tartsa be a szerepét, a nő legyen nő, a férfi legyen férfi.
És az utolsó az egyben legfontosabb: LEGYEN OTT AZ A VALAMI.. Az a nem tudom megmagyarázni, de Ő az érzés!!
Előző, akiket leírtál, nyilván nem életük párját találták meg egymásban. Nem azt írtam, hogy aki 30 évig együtt volt valakivel, az az élete párja, hanem hogy aki a halálos ágyán is azt mondja, hogy igen, ő volt életem párja.
"Soha semmit ne hamarkodjatok el!"
Épp ezt mondom én is.
"Mindenki tartsa be a szerepét, a nő legyen nő, a férfi legyen férfi."
Ez meg nonszensz. Ha te így élsz, hát tessék, de nem mindenkire érvényes.
(Mi van, ha az én megérzésem, amire hallgatok, nem ismeri fel a nemek közti különbséget? Vagy csak akkor hallgassak rájuk, ha azt súgják, amit neked is?)
Nem jelent semmit ki mióta van együtt a párjával.. Nem ez számít. Hanem a kapcsolat minősége, az érzések, a kitartás.
Mi a férjemmel csak 2 éve vagyunk házasok, 3,5 éve együtt. És meghalnánk a másikért. Igaz szerelem, lelki társai vagyunk egymásnak, tök lényegtelen, hogy nem telt még el 30 év , akkor is tudjuk.
Viszont a férjem testvére, és annak férje régebb óta vannak együtt mint mi, bár nem sokkal. 3,5 éve házasok, plusz 8 hónap amit együtt jártak.
De a házasságuk egy nagy kalap szart se ér. Állandóan megcsalják egymást, megy az ordítozás, anyázás, veszekedés, lökdösődés....olyan szinten, hogy a lányt még a saját anyja sem képes elviselni és megkérte hogy költözzenek el....mert nem bírta.
Így aztán lényegtelen ki mióta van együtt a párjával. Attól hogy ők régebb óta, még nem lesz értékelhetőbb, vagy jobb a kapcsolatuk....
csak ennyit akartam még hozzáfűzni.
27/N voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!