Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik fiatalon találták meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik fiatalon találták meg életük párját hogy csinálták? Honnan tudtad, hogy Ő az?

Figyelt kérdés
Nem féltél attól, hogy esetleg rosszul döntöttél és még túl fiatal vagy és hogy talán nem is ő az igazi?
2013. nov. 11. 17:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
7-essel értek egyet, én is érzem azt a valamit, amit ő mond. Pedig volt már több pasim, olyan is akivel együtt is éltem, akibe halálosan szerelmes voltam, mégsem volt meg ez a plusz. Ez a béke, és bizalom.
2013. nov. 12. 18:01
 12/21 anonim ***** válasza:

Én 24 éves korom óta vagyok együtt a férjemmel. Ő akkor 21 volt amikor összejöttünk. 25 és 22 évesek voltunk amikor összeházasodtunk. Nem voltak kétségek. Teljesen egyértelmű volt, hogy ő az igazi. Életem első olyan férfija akibe szerelmes vagyok. Neki pedig az első szerelme és az első kapcsolata is egyben a miénk...

Lehet azzal jönni, mint itt már más is írta, hogy majd elválunk meg ilyenek, de mi tudtuk és tudjuk, hogy nem fogunk, mert szeretjük egymást.

Erre a férjem azt szokta mondani, hogy a lelki társát nem hagyja el az ember:)

27/N

2013. nov. 12. 19:06
 13/21 anonim ***** válasza:
utolsó: én erre szoktam mondani, hogy a házasság elhatározás kérdése, ha ti elhatározzátok, hogy együtt maradtok, és szeretitek egymást, úgy lesz, az alap már megvan. sok boldogságot!
2013. nov. 12. 19:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Olyan is írjon már, aki 20-30 éve van a párjával, nem csak 3-5 éve. Érdekelnének a tanácsaik.
2013. nov. 12. 22:10
 15/21 anonim ***** válasza:
nem kell lenézni senki kapcsolatát csak mert nem 20 -30 éve vannak együtt...
2013. nov. 12. 23:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem nézem le, csak 5 év nem egy élet. Élete párjával legyen az ember egy emberöltőnyit, utána mondja, hogy az élete párja.
2013. nov. 12. 23:51
 17/21 anonim ***** válasza:
De mivel a 70 évesek elég ritkán gyikelnek, még ha netezni szoktak is, így erre még várnod kell szerintem utolsó :D
2013. nov. 13. 15:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Újra a 7-es vagyok.. Szerintem fél év is nagy idő, de mint ahogy mondtam, mi már 10 éve együtt vagyunk, de ha beleszámolom azt is, h mióta ismerem, akkor egy fél élet..

Senkire ne hallgasstok.. Nem az számít, mióta vagytok együtt.. Én ismerek olyan 40 éve házasokat, akik azt se tudják mi az a szerelem, az egész házasságukat csakis az érdekekre alapították, a nő, mert a pasija olyan kocsit vesz a feneke alá, amilyen éppen megálmodik, a pasi meg azért mert a nő úgy pattog neki, mint egy szökcselabda..

Viszont ismerek olyan párokat is, akik fél éve vannak együtt, de le tudnék tenni az asztalra egy millió forintot, h ŐK megtalálták egymást.

Soha semmit ne hamarkodjatok el! Figyeljetek a megérzéseitekre!

Tartásotok be a házasság alapszabályát: jóban rosszban!

Mindenki tartsa be a szerepét, a nő legyen nő, a férfi legyen férfi.

És az utolsó az egyben legfontosabb: LEGYEN OTT AZ A VALAMI.. Az a nem tudom megmagyarázni, de Ő az érzés!!

2013. nov. 13. 23:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Előző, akiket leírtál, nyilván nem életük párját találták meg egymásban. Nem azt írtam, hogy aki 30 évig együtt volt valakivel, az az élete párja, hanem hogy aki a halálos ágyán is azt mondja, hogy igen, ő volt életem párja.

"Soha semmit ne hamarkodjatok el!"

Épp ezt mondom én is.

"Mindenki tartsa be a szerepét, a nő legyen nő, a férfi legyen férfi."

Ez meg nonszensz. Ha te így élsz, hát tessék, de nem mindenkire érvényes.

(Mi van, ha az én megérzésem, amire hallgatok, nem ismeri fel a nemek közti különbséget? Vagy csak akkor hallgassak rájuk, ha azt súgják, amit neked is?)

2013. nov. 14. 00:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem jelent semmit ki mióta van együtt a párjával.. Nem ez számít. Hanem a kapcsolat minősége, az érzések, a kitartás.

Mi a férjemmel csak 2 éve vagyunk házasok, 3,5 éve együtt. És meghalnánk a másikért. Igaz szerelem, lelki társai vagyunk egymásnak, tök lényegtelen, hogy nem telt még el 30 év , akkor is tudjuk.

Viszont a férjem testvére, és annak férje régebb óta vannak együtt mint mi, bár nem sokkal. 3,5 éve házasok, plusz 8 hónap amit együtt jártak.

De a házasságuk egy nagy kalap szart se ér. Állandóan megcsalják egymást, megy az ordítozás, anyázás, veszekedés, lökdösődés....olyan szinten, hogy a lányt még a saját anyja sem képes elviselni és megkérte hogy költözzenek el....mert nem bírta.

Így aztán lényegtelen ki mióta van együtt a párjával. Attól hogy ők régebb óta, még nem lesz értékelhetőbb, vagy jobb a kapcsolatuk....

csak ennyit akartam még hozzáfűzni.

27/N voltam.

2013. nov. 14. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!