Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít a szexchat, ha a házastársam elzárkózik a szex elől?
Senki nem írta, hogy a férfi a hibás, ezt hol olvastad?
Én is csak annyit írtam, hogy hónapok alatt azért párszor legalább kielégíthetné a feleségét, ha maga nem is kívánja a szexet (fordítva is ugyanezt írtam volna).
Senki sem biztatta, hogy csalja meg, mert szemét a pasi, ha ezt olvastad, akkor valamit szívhattál, és hallucinálsz, 55%-os.
Te vagy az a kérdező, akinek a feleségét megerőszakolták? Ebben az esetben nemcsak megcsalás, de kifejezetten szemétség is lenne. Azt szeretnéd, hogy benned se tudjon többé megbízni?
Ha nem te vagy: beszéld meg a házastársaddal. Ha áldását adja, oké. Ha nem, akkor célszerű kiegyezni egy időintervallumban, amíg türelmes vagy. Nagyon nem mindegy, mi az oka a szünetnek.
Nos, ha te titokban szexchatelni fogsz, az egyértelműen nem csak rontani fog a helyzeten, pláne, ha lebuksz.
Nehéz kb. 0 információval segíteni, de ha nekem fontos lenne a házasságom, akkor egy ideig megelégednék a maszturbálással is, de nem keresném más férfiak társaságát.
Persze ha ölelés, csók sincs, de legalább egymáshoz bújás (bármilyen kedvesség), az más, azt nem sokáig bírnám.
Azt tedd a másikkal, amit te magad is elvársz tőle!
Téged zavarna, ha a párod mással szexchat-elne???
Na kérdező, te is tudsz szöveget értelmezni :D
Elkezdett tán valaki szidni, hogy de sok igényed van?! Nem!
Megkérdezted, hogy megcsalás lenne-e, kaptál is választ. Azt senki nem írta, hogy mosolyogva tűrj hónapokig, mert az semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!