Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt tegyek? A férjemnek hónapok óta viszonya van vkivel, de én szeretem még őt. Van egy gyerekünk, most tíz hónapos. Lehetséges, hogy elhagyja a szeretőkét értünk idővel?
Itt minden válaszoló olyan hihetetlenül bátor. Én bizony nem indulnék el november közepén egy csecsemővel a karomon új életet keresni.
Én is inkább azokkal a válaszokkal értek egyet, ami a kapcsolat megmentését célozza.
Szép dolog az önbecsülés, de nem tudunk semmit a Kérdezőről, úgyhogy nem kellene egyből nekiesni. Nem tudjuk lenne-e hova mennie, mennyi a jövedelme, stb. Könnyű azzal dobálózni, hogy költözzön el, de egy 10 hónapos babával nem olyan egyszerű ez.
Amit a férj csinál az tényleg undorító, de nem látunk a dolgok mögé.
Kérdező! Mióta vagytok együtt? Mindketten akartátok a babát? A férjed milyen volt a szülés előtt? Hogy jöttél rá, hogy megcsalt? Ez volt az első eset?
Hogy elhagyja-e a szeretőjét? Nos én is azt mondom, hogy ha képes volt egy pár hónapos pici mellett félrek..félni, akkor sok jóra ne számíts. Nem tudom szeret-e benneteket, mennyire vagytok fontosak neki. Én egy ilyet nem tudnék megbocsátani, mert nem tudnék bízni benne többé.
Azt sem tudom, hogy a férjed egyáltalán megbánta-e amit tett. Ha hónapok óta tart, akkor nem hiszem.
Picit több infót elárulhatnál.
11. Szomorú, hogy függsz a párodtól, én pl sosem vállaltam volna úgy gyereket, hogy ne tudnám egyedül is eltartani magunkat. Mi van, ha te küzdenél a kapcsolat megmentéséért, de a másik fél nem? Akkor is mehetsz az utcára novemberben... Van, aki az anyagiak miatt bármit benyel, és tolerál, de azért a nők többsége nem tudja elfogadni, ha a párja farka másban jár. Meg egyáltalán hogy megalázzák.
Sajnállak kérdező. Lehet, hogy visszamenne hozzátok egy idő után, de úgyse lenne semmi a régi. És jó eséllyel félrekacsingatna újra. Szerintem inkább próbálj meg új életet kezdeni a piciddel.
A humán tőke jelentős részét teszi ki a szere tőke.
Ezért változó, hogy ki kit hagy el.
Körülbelül 3 éve elénk együtt. Nagyon szerette, hogy a gyerekünk megszülessen, de az első pofon az volt, hogy kislányra várt én pedig kisfiút szültem neki....
Sokat kellett neki dolgoznia, saját korosztályában hasonló, bulizós, csajozós közegbe került...Munkájával az éjszakát járta, nagyon szerette azt csinálni amit csinál, de eközben nem volt szinte semmi idő amit velünk töltött volna, mert éjszaka hazaért, reggel ment többi időben meg pihennie kellett... Így nagyon könnyen elhidegült tőlem. Én nem viseltem valami jól, hogy ő soha nincs itthon, és teljesen egyedül nevelem, gondoskodom a gyermekünkről, és hiába nem voltam egyedül a lakásban, ,mert itt van velem a baba, de mégis nagyon magányos voltam,mert soha nem volt itt napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!