Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudtátok, amikor összejöttetek "életetek párjával (vagy mindegy hogy nevezzük) hogy ő lesz majd az, akivel nagyon sokáig együtt lesztek vagy együtt szeretnétek lenni? Hány évesen jöttetek össze? Előtte éreztetek hasonlót más iránt?
24 éves voltam, a férjem 21, amikor összejöttünk. Mindketten éreztük, hogy az igazit találtuk meg. Egyikünk sem volt szerelmes ezelőtt, szóval egyértelmű volt:)
3,5 éve vagyunk együtt. 2 éve volt az esküvőnk.:)
27/N
Érdekes, mert nálam is úgy van ez, ahogy többen írták. Többször voltam halálosan szerelmes. Épp egy ilyen halálos szerelemből kifele jövet találkoztam a párommal. Elkérte a számomat, nem fektettem rá nagy hangsúlyt, azt hittem, nem fog felhívni, amúgy azt mondta, nem is akart, csak másnap épp unatkozott és gondolta, miért ne? Szóval találkoztunk,jó volt vele, és felpörögtek az események.
Soha nem éreztem iránta azt a halálos szerelmet, amit előtte mások iránt már igen, és mégis az első pillanattól kezdve sokkal mélyebb, őszintébb szeretet, szerelem az ami összeköt minket. Nem azt érzem, hogy nem tudok nélküle élni, tudom, hogy tudnék, hanem, hogy nem akarok. Nincs olyan opció a fejemben, amiben nem szerepel.
Nagyon hamar összeköltöztünk, és nagyon jól meg tudunk lenni egymással, nem veszekszünk hülyeségeken sem. És a mi kapcsolatunk is csak egy kis mókának indult, mondván, hogy épp most jöttem ki egy kapcsolatból, kell a fenének még egy!
De valahogy egymásba gabalyodtunk. Nemcsak szerelmes vagyok belé, hanem valami tényleg sokkal mélyebb dolog az amit érzek iránta. Ő a pasim, a szeretőm, a legjobb barátom, a legfőbb bizalmasom. Nincs olyan téma ami ciki lenne, nincs olyan dolog, amit meg ne tudnánk beszélni!
Még nem vagyunk együtt 30 éve, hogy azt mondhassam, ő az igazi, de érzem, hogy ez más, több, értékesebb, fontosabb.
Eléggé meglepődtem a válaszokon.Magamból indultam ki,biztos azért (pedig nem szokásom amúgy).
Én tudtam az első perctől kezdve,hogy Ő az,akit Nekem szánt a Sors! 19 voltam. Párom ekkor 25. 6 év telt el ezóta és még mindig tart a SZERELEM. Ilyen sem ezelőtt nem volt,sem ezután nem lesz. Mindketten tudjuk ezt.De már 6 éve is tudtuk.
Ezt belül (tapasztalataimból kiindulva) az ember megérzi!
Én is teljesen úgy voltam, ahogyan a 14-es válaszoló. Nem hittem volna, hogy ő lesz a férjem, vagy egyáltalán azt, hogy valaha is járni fogunk. Kérte, hogy találkozzunk, de nem fordítottam rá figyelmet, legyintettem, hogy majd. Aztán végül is úgy hozta a sors, hogy újra összefutottunk véletlenül, és onnantól kezdve minden felgyorsult. Van köztünk valami mély, megmagyarázhatatlan kapocs, ami több a testi dolgoknál. Lehet, hogy ez nyálasan hangzik, de így van. Érzem néha, hogy bizsereg a gyomrom, ha csak meglátom, de nem lángoltam nála ezer fokon - most már tudom, hogy ez az igazi szerelem, és ő életem párja, és nem az, akit ködön át néztem. Ez sokkal mélyebb annál, szeretet, tisztelet, odaadás, minden.
Már össze is házasodtunk, nemsokára gyerek, és minden a legnagyobb rendben, nagy a boldogság. :)
19. vagyok
Másfél hónap híján 23 éves voltam (l), amikor összejöttünk, ő 28 volt akkor. Egy hét múlva leszünk együtt másfél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!