Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férj csalja a feleségét?
Ha mindenben hárit, letagad mindent, mindenkinek igaza van, mindenki mellett kiáll,csakis a feleségben van a hiba.
Holott a feleség csak tür és tür, nincs joga kiállni még magáért sem.
Az ilyen férj nem azért teszi mindezt, mert valóban csalja a feleségét, és igy akarja eltitkolni, ezért mindenkinek lealázza a feleségét?
te most tolunk varsz valaszt arra, hogy csal-e a ferjed?
ha atlagnal feltekenyebb, akkor talan atlagnal tobbszor tekint felre. Talan!
Szia!
Én megértem az aggodalmadat, de szerintem nem megcsalásról van itt szó.
Az én párom is ilyen volt. Ha azt mondtam pl. hogy fáj a torkom, egyből ő rávágta, hogy mit az én torkom, ha tudnám, hogy az ő lába mennyire fáj. Ha azt mondtam, hogy fáradt vagyok, egyből rávágta, hogy ő fáradtabb. Ha észrevettem a számítógépben az előzményekből, hogy az exe oldalát nézegette, és rákérdeztem, hogy "már megint azt a vörös majmot nézegeted?" (mert már totál kiakadtam), az volt a válasz: "milyen vörös nőt?" Mikor elmagyaráztam, hogy az exét, azt mondja: "de hát az barna hajú". Ja, mondom volt, most meg vörös, és ne játszd magad. Akkor én vagyok a hülye, és ő tuti,hogy nem nézte, mit találgatok. Aztán volt a rosszabbik verzió is, mikor szembesítettem olyan dolgokkal, ami nekem már nem fér bele, teljesen kikelt magából, és bizonygatta, hogy Ő UGYAN NEM, én hallucinálok. Betelt a pohár, azzal főleg, hogy még én ronyóztam be miatta, az én önbizalmam csökkent le a béka valaga alá. Kijelentettem, hogy még egy ilyen és megyek a rákba. Azóta nyugalom van, már csak az maradt meg, hogy ő a fáradtabb, neki jobban fáj minden. Én nem lehetek beteg. Szerencsére nálunk mások előtt nem csinálta. Akkor már rég elhagytam volna.
11:21
köszi
12:39
Nálam is találgatás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!