Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miről szoktatok a párotokkal beszélgetni? Nekünk semmi közös témánk nincs a párommal. Egy éve vagyunk együtt.
Elég fura gondolkodásod van kérdező, azt mondod anyádtól tudod milyen gyerekkora volt, igen és? Akkor már nem kell megkérdezni tőle? Vagy úgy vagy vele amit hallasz róla neked bőven elég? Agyilag egy óvodásnak a szintjén vagy!
Írd már meg hány éves vagy, de ŐSZINTÉN!
Amúgy a szimpátián kívül szereted a párodat egyáltalán? Szerelemből?
Szerintem fontos, hogy a párok mindenről őszintén tudjanak beszélni egymással és persze legyek közös érdeklődési pontjuk is. Én pl egyáltalán nem értek ahhoz, amivel ő foglalkozik, mégis szívesen meghallgatom, legfeljebb nagy butaságot kérdezek és akkor nevetünk egy jót. :) Amúgy a kérdésre a válasz: Mindenről beszélgetünk! A régi közös emlékekről, a jövőbeli tervekről: esküvő, gyerek. Motorokról ill minden ehhez kapcsolódó dologról. Közös programokról, az érzéseinkről, aggályainkról, egyetemről, háziállatokról, zenéről, filmről, videóról, politikáról, érdekes cikkről a neten, kajáról, vásárlásról, ünnepekről, hogy kinek mit vegyünk vagy készítsünk ajándékba pl.: szülinapra, időjárásról ×D És minden nap végén, arról, hogy hogy telt a másik napja.
Sosem volt még kínos csend.
Mi 3,5 éve vagyunk együtt a férjemmel. Beszélgetünk sok mindenről: közös pont a könyvek:), a kedvenc írónk is ugyanaz:), illetve ő inkább meséket szeret nézni, azokról mesél, én inkább sorozatokat, én azokról mesélek neki. Aztán megdumáljuk az új híreket a haverokról, családtagokról, munkáról, ha pl évfordulót, vagy házassági évfordulót ünneplünk akkor szoktunk nosztalgiázni, meg csöpögni is egy kicsit:)
Pl most hétvégén is megemlítettem neki olyan dolgot az életemből, amit (mint kiderült) még sose meséltem el :) pedig 2 és fél éve élünk együtt.
27/N
Nincs közös téma???????? marhára tartalmas lehet a kapcsolat.
Miről szoktam vele beszélgetni? soroljam?
a m. f. sz. b-re
ünnepek
atomkapszula
lucy
mi volt a munkahelyen
a babáink
jelmezek
tervek a jövőről
gerinctorna
a fejbőr zsírosodása
a kapitány
a fény angyala
a kicsavart gyerekek
a flóra szappan
és még 1000 más dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!