Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő, amikor egy összeveszés miatt nem beszéltetek a pároddal, házastársaddal?
2-3 óra. Ez idő alatt mérgelődök magamban egy sort, olyankor nem tudnék vele beszélni egy szót sem.
De a nap bármely szakában fordul elő sosem fekszünk le haraggal.
Fél óra.
Ha szereted és akarod őt, akkor tedd félre a hiúságodat és nyiss felé. Megbeszélitek a nézeteltérést és majd amikor minden rendben, akkor azt is megbeszélheted vele, hogy miért mindig neked kellett eddig nyitni. Elmondod majd neki, hogy ő is nyisson, keressen téged ha össze vagytok veszve, neked is jól esne érezni, hogy fontos vagy számára. Na gyerünk, hívd fel már :)
Nem egyszer mondtam már neki, hogy mindig én keresem, de kb. hidegen hagyja. :-( Tudom, hogy szeret, csak olyan önfejű, hogy az nem igaz.
Felhívni nem akarom, holnap lesz egy közös programunk, gondolom amiatt majd keresni fog. Remélem sikerül majd megbeszélni a dolgainkat, mert nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!