Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, ha a férjem más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a férjem más férjes nőt drágámnak hív?

Figyelt kérdés
Állítólag csak barátok, (szerintem is,) de, a vonzalom meg van köztük :(
2013. szept. 25. 09:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azt, hogy a vonzalom meg van köztük, azt a "drágám" szóból szűrted le, vagy tényleg így van? :)

Én rendszeresen használom ezt a kifejezést mindenkinél, leginkább csak akkor, ha felidegesít, vagy hülyeséget mond... esetleg mert éppen olyan kedvem van.

A férfi ismerőseimtől kezdve a férjemen át a legjobb barátnőm is mindig megkapja :)

Valószínű, hogy semmi nincsen mögötte.

2013. szept. 25. 10:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha van köztetek kommunikáció akkor mond el neki, hogy ez téged zavar, próbálja mellőzni az efajta kedveskedést.
2013. szept. 25. 11:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Az én párom szavajárása az volt, hogy drága. Pl. egy nő ismerősnek így köszönt meg valamilyen szivességet: "Köszönöm szépen, de drága vagy." Nem volt emögött semmi, előttem is gyakran mondta. De engem mégis zavart, így elmondtam neki, hogy zavar ez a szokása és szeretném, ha más nőnek nem mondaná azt, hogy drága. Ő meg is lepődött, mikor felhoztam ezt, mert észre se vette, hogy mit mond, szokássá vált nála.

Az viszont gáz, hogy drágáM-nak szólít más nőt rajtad kívül, ráadásul a hátad mögött.

2013. szept. 25. 11:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy ez Téged zavar.
2013. szept. 25. 11:47
 15/18 anonim ***** válasza:
elküldeném a drágájához.
2013. szept. 25. 12:28
 16/18 Amado atya ***** válasza:

Boldog párkapcsolatban élek, eszemben sincs félrekacsintani semerre se, mégis, a környezetemben lévő hölgy kollégákat következetesen "drágám" -nak, vagy "szívem"-nek szólítom.

Mailben is így társalgunk egymással, bár a levelek témája egyértelműen munkahelyi vonzatú.

Menyasszonyom is hallotta már, nem egyszer, és nem akad ki tőle(m).

:)

2013. szept. 25. 15:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát, ha előtted nem szólítja drágámnak, de sms-ben igen, valamint más nőknek általában nem mondja, akkor nagyon is elgondolkodnék és számon is kérném, hogy mi ez az intimitás!
2013. szept. 25. 19:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is kiírhattam volna ezt a kérdést,milyen érdekes...:)

Páromnál ez új szokás lett és elöntötte az agyamat a féltékenység,amikor meghallottam,hogy egy barátunk nőjét így hívta a telefonban.Hoppá mondom ezek mióta lettek ilyen jóba...De aztán rövid időn belül újra szóba hoztam,mert Nekem is használta ezt az új becézését a telefonba.Na ekkor mondtam,hogy Engem aztán mióta hív így!? Erre azt mondta,hogy most hogy mondom,a fejében teljesen másképp használja ezt a szót,amikor Nekem mondja,vagy amikor másoknak mert ez utóbbi esetben csak töltelékszó,míg Én tényleg a drágája vagyok úgyhogy meg is nyugodtam.Pláne,hogy itt is olvasom,hogy nincs ebben semmi és amúgy tényleg nem egy hű de kedves becézés ez.Valamilyen szinten az új szava járása lett ez.Rám intimebb jelzőket is használ továbbra is,úgyhogy ez így ok.Remélem Te is megnyugszol ezt illetően!:)

2013. szept. 27. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!