Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a nagyobb erő? Nők válaszát várnám.
Az egyik barátom feleségének csapták a szelet. És tetszett persze a feleségnek is. Ez most kiderült. A srác padlót fogott. Ki akarja "nyírni" az udvarlót. De szerintem inkább belső erőt kellene mutatnia.
Tehát ha esetleg 3-asban összefutnak, akkor melyik a nagyobb/férfiasabb erő:
a.) ha a férj leüti az udvarlót
b.) ha a férj azt mondja, hogy magatokra hagylak, hogy tudjatok kicsit dumálni
c.) elöször a. aztán b.
Vagy d.) a szokásosnál is nagyobb figyelmet fordít a feleségére és egyáltalán nem vesz tudomást a gaz csábítóról.
Nekem egy olyan férfi jönne be, aki "veszélyhelyzetben" nyugodt, higgadt marad és nem tör ki belőle az ösztönállat.
Négyessel értek egyet. Én nőként azt értékelném, ha a párom, amint másik pasit lát a láthatáron, összeszedi magát és próbál meghódítani. Nem úgy, hogy leüti a pasit, majd engem i s és a hajamnál fogva a barlangjába húz, nem állatok vagyunk... Ha látnám, hogy ilyen apróság miatt kezet emel másra, elkezdenék tartani tőle, hogy egy agresszív állat, és amint lehet, megszabadulnék tőle, mielőtt én kapnám a következő pofont.
27 éves nő
Ha a nő már szakított a másik pasival és a pasi még tovább zaklatja, akkor bizony ott határozottabb fellépés szükségeltetik a férj részéről. Nem vagyok az erőszak híve, tehát, azt nem támogatnám, ha megütné, de azért elmondhatná neki, hogy hol a helye.
A b megoldás nekem nagyon idegen és nem is látom értelmét.
Ha még nem szakítottak, akkor asszonynak válaszút. Ő vagy én a pasival nem törődni.
Ez a jobban udvarlás dolog amit itt írtak, azért elég férfiatlan. Basszus, asszony félremegy és még a férj teperjen???
Azért ez nem olyan apróság. Legyen abban a férjben valami tartás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!