Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs érzelmi biztonság egy kapcsolatban, lehet még jövője?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 22:47
1/8 Kócos boszorkány válasza:
Szerintem nem, hiszen ez az alapja egy kapcsolatnak.
2/8 anonim válasza:
Én is épp ezen agyalok egy ideje, de nem tudok egyelőre dönteni. Egyik nap azt érzem, vége, másik nap azt, hogy semmi nem tart örökké, a mostani helyzetünk változhat és akkor helyreáll minden.
3/8 anonim válasza:
Sokan benne maradnak a kapcsolatban ettől függetlenül. Persze ez még nem azt jelenti, hogy az egy jó kapcsolat..
4/8 anonim válasza:
Semmi értelme, ha érzelmileg labilis egy kapcsolat!
5/8 anonim válasza:
Csak hogy Isten mindig is a helyreállítás Istene volt, azoknál akik szövetségben állnak velke:D Erről sokan elfelejtkeznek:D
Nem tudtad 1-es?:D öreg hiba:DD
6/8 anonim válasza:
Isten ha van, egy megalomániás, szemét tetű, aki mások nyomorán élvezkedik és amikor màr nem bírod, akkor inkább még beléd rúg....
7/8 anonim válasza:
Én inkább abban hiszek, hogy segíts magadon, Isten is megsegít. Ha nincs érzelmi biztonság, akkor mi van ami összetart? Én elképzelhetetlennek tartom, hogy jól működjön. Egyszer én is vergődtem egy ilyen kapcsolatban, mai eszemmel nem tudom, miért nem dobtam ki az illetőt az első gyanús jelnél. Jövője ettől függetlenül lehet, de milyen feltételekkel, és mennyire lennél boldog? Szerinted megéri?
8/8 Nádszálkisasszony válasza:
Szerintem hosszútávon semmiképp sincs jövője mert többek között ez (is) egy kapcsolat alapja. Gondolj bele, ha nem érzed magad érzelmileg biztonságban a párod mellett egy csomó mindent nem mondasz el neki, kevésbé vagy őszinte, nem vagy teljesen magad stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!