Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem ma a beleegyezésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem ma a beleegyezésem nélkül repülőjegyet külföldre, annak ellenére, hogy megmondtam neki nem akarok vele menni. Van valami megoldás?

Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 17:14
1 2 3 4
 11/33 haemorgen ***** válasza:
32%
Szerintem te tipikus abszurdisztáni nő vagy. A férjed gondolom kidolgozza belét is a magyarországi "álomfizetésért", te meg arra nem vagy képes, hogy felszállj egy gépre, és megpróbáld vele külföldön, magasabb fizetés és életszínvonal reményében, mert neked "jó itt". A szociális segélyen tengődők egy részének is "jó így".
2013. aug. 19. 17:35
 12/33 anonim ***** válasza:
85%

Mondjuk leülni és megbeszélni?

Ez valóban nem így működik, hogy ő megveszi a jegyet, te meg mindent felégetsz magad mögött és vele tartasz. Mert ha jól értem tartós külföldre költözésről lenne szó.

Van e megoldás? Hát most vagy felhasználod azt a jegyet, vagy nem.

2013. aug. 19. 17:35
 13/33 anonim ***** válasza:
3%

mennyi időre utaznátok?

ha csak üdülni akar elvinni, akkor nem hiszem, hogy ekkora hisztit érdemel szegény...

2013. aug. 19. 17:43
 14/33 A kérdező kommentje:
Ő kapot egy egy éves munkaszerződést. Interneten foglalt jegyet vissza lehet mondani?
2013. aug. 19. 17:50
 15/33 anonim ***** válasza:
60%

Ezt mégis hogyan képzelted?

Ő elmegy, te itt maradsz, és 1 é múlva ugyanitt találkozunk?

Ez a pasi szeret téged, ha magával akar vinni, te meg nyilvánvalóan nem kötődsz hozzá, ha nem mész vele semmiképp sem.

Ne az legyen a legnagyobb bajod, h visszamondd a jegyed, hanem mondjuk legyél annyira korrekt, hogy szakíts a pasiddal.

2013. aug. 19. 17:52
 16/33 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem hiába harcolsz, inkább add be a válópert. Ha nem, hát nem.

Én boldog lennék a helyedben, egy hátizsákkal képes lennék kimenni innen a világ végére is.

Már az előző kérdésednél is pedzegettem, hogy szeretőd van, költözz hozzá, a férjed meg hadd élje az életét, ne lógj a nyakán.

2013. aug. 19. 17:55
 17/33 anonim ***** válasza:
34%
Hogy te mekkora egy paraszt vagy de komolyan! A párod gondolom agyondolgozta magát a repülőjegyekért, és azért akar jobb állást vállalni, hogy neked is jó legyen, több pénzetek legyen, jobb életszínvonalon éljetek, erre te csak úgy vissza akarod mondani a jegyet mert "jó itt"? Szerintem mindenképpen megérné, egy év nem is sok idő, plusz pénzt kaptok, mert nyilván egy külföldi fizetés több mint az itthoni, megtanulnál anyanyelvi szinten egy külföldi nyelvet, világot látnál.. hát mennyi előnye van? A rokonokkal, barátokkal pedig bármikor beszélhetsz neten is, szerintem az ember párja fontosabb, és külön plusz pont, hogy rád is gondolt, nem egy jegyet vásárolt hanem kettőt. Ha te nem vagy hajlandó kicsit félretenni a makacsságodból meg ebből a hülyéskedésből akkor rájönnél, hogy neked akar jót. De ezek szerint te nem szereted őt eléggé. Sajnálom szegény fiút.
2013. aug. 19. 17:57
 18/33 anonim ***** válasza:
61%
Te dolgozol itthon? Külföldön mit csinálnál?
2013. aug. 19. 18:04
 19/33 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem a válaszolók zömét. Mégis a férj mit gondolt?! A feleség feléget mindent, aztán egy év múlva visszajön és vagy talál újra munkát, vagy nem? De tökmindegy, hogy igazából végleg akar-e menni és mi a helyzet, ha a feleség azt mondta, NEM, akkor ne erőszakoskodjon, ez nem így működik. Rendes kapcsolatban megbeszéljük a dolgokat, nem? Irreleváns, hogy mennyit dolgozott a férj azért a jegyért. Attól még nem kell alázatosan menni a másiknak, ha NEM AKAR.
2013. aug. 19. 18:07
 20/33 A kérdező kommentje:
Nekem itthon van munkahelyem ott meg valószínűleg semmit nem dolgoznék.
2013. aug. 19. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!