Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitartanal évek óta szándékosan munkanélküli hazastarsad mellett, ha már mindenki azt mondja, hogy valj el? Most megígérte, hogy elmegy dolgozni.
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 15:47
11/15 anonim válasza:
Szerintem ez egy olyan dolog, hogy ha téged ez zavar és a megélhetéseteket "zavarja", akkor jobb, ha elválsz. Amúgy az tök mindegy, hogy most mindenki azt mondja, hogy válj el, vagy sem. Nem az ő életük.
12/15 anonim válasza:
Ígérgesd neki, hogy ha nem megy el dolgozni otthagyod.Ha nem megy el váltsd be az ígéretet.Hogy bírja nézni valaki az eltartását bűntudat nélkül?(a kérdésben benne van a válasz)
13/15 anonim válasza:
Barátnőmnek a volt férje volt ilyen folyton csak ígérgette hogy elmegy dolgozni, alkoholista lett meg mindig az volt a kifogása hogy ő nem ezért tanult... egyetemet végeztem 3 hónapig volt munkám most nincs megint multihoz is beadtam az önéletrajzomat ha nincs más oda is hajlandó vagyok elmenni dolgozni . Sztem dobd ki ez így nem mehet tovább az önsajnálata...
14/15 anonim válasza:
Jelentem én vagyok akire a kedves első válaszoló célzott ,úgy tűnik közismert személy lettem itt a gyakori.hu-n a nyomorommal ...ma este jön haza a férjem Ausztriából ahol éppen dolgozik,mert ott holnap ünnep lesz ,kíváncsi vagyok aztán visszamegy e ,3 hete dolgozik ott...már-már rekordot döntött magához képest .
Kedves Kérdező! Ismerős a helyzeted ... nehéz ezt megélni és persze az ember sokáig reménykedik,hogy minden helyrejön ,a családot egybe szeretnénk tartani .
15/15 Valletta válasza:
Az ígéret csak ígéret, semmit nem ér egészen addig, amíg valóra nem váltják. Az én apám egyéves koromig dolgozott, anyám szerencsére elvált tőle, az elkövetkező 20 évben az anyja tartotta el (egy percet sem dolgozott). Sok férfinak csak egy ostoba nő kell, aki eltartja. Mivel a gyerek miatt nem költözhetsz olyan könnyen, én külön számlára válnék tőle, mindenki magának fizet mindent, a rezsi feleződik. Ha nem talál mondjuk 2-3 hónapon belül sem munkát, akkor egész biztos, hogy nem is akar és az ígéret csak üres szó volt. Magyarán egy esélyt adj neki, de azt vedd nagyon komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!