Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van ebböl a hideg hangulatból HOGY A VIHARBA EMELKEDJEK EMELKEDJÜNK FELÜL?
Röviden megpróbálom leírni
kb 1 hónapja csúnyán összevesztem a férjemmel ö összepakolta a cuccomat és ki akart tenni a két gyermekemmel együtt a házából. félidegelte magát majd lehiggadt de bennem ez olyan rémületet váltott ki hogy anyut felhivtam jöjjön el értünk mert bekattant a férjem
pár órára rá a férjem lehiggadt mindent elmondott mi bántja mit kellene csinálnom
stb stb
ugy döntöttem ha anyu eljön értünk 3 napja elmegyünk kicsit gondolkozzon el a férjem a dolgokon. Anyu eljött na de ugy felspanolta anyu magát hogy azonnal beszélnio akart a férjemmel hogy azért álljon meg a menet igy nem lehet viselkedni ahogy ö megtette velem szembe. erre sajnos a párom ajtót mutatott lehet kifelé menni az ö házába senki ne mondja meg hogy neki hogy kell viselkednie. erre anyu beült a kocsiba és kérte menjünk vele a férjem meg a másik oldalon maradjunk beszéljük meg.
maradtam megbeszéltünk kezd kitisztulni az ég képletesen szolva de teljes mértékbe megromlott anyu és a férjem közti kapcsolat ugy hogy már nem is beszélnek. anyu ma meglátogatott minket am férjem házába de be se akart menni nekünk kelett kimenni a kocsiba beszélgetni mert nem akart bejönni. Elegem van ebböl szertném ha ujra minden a régi lenne. mit tegyek hogy végre visszazökkenjen minden a régi kerékvágásába?
Na akkor ez sem az a jó családapa típus,ha a saját gyerekeit kirakta volna.
Mindenesetre van egy jó hírem,akkor nyugodtan mehettél volna a rendőrségre is,ugyanis 18 év alatt a saját gyerekét NEM TEHETI KI senki a lakásából.Intézetbe valamilyen nyomós indokkal adhatja,de kitenni nem teheti ki.
Anyukád is hibázott, hogy ennyire bele akart avatkozni, de az is érthető, hogy felkapta a vizet.
Viszont én inkább azt nem tudnám elfogadni, hogy összepakolta a cuccaid, hogy költözz a gyerekeitekkel. Már ne is haragudj, de ezt hogy tudod neki elnézni?
Egyébként a ház csak a férjedé vagy közös?
De a mindent elmondott mi bántja ,mit kellene csinálnom sokkal komplexebb dolog,minthogy csak keveset szexelsz.
És hogy a gyerekeket is ki akarta rakni,nekem olyan szitut sejtet,hogy csak a gyerekekkel foglalkozol,őt észre sem veszed,mintha teljesen háttérbe szorulna...
Jó a megérzésem?
Az, hogy te felülemelkedtél, az pontosan mit jelent? Azóta minden nap szex, ahogy kívánta a kedves, aki kirakott volna a házból gyerekestül?
Most szerintem vagy van valami más is a háttérben, és nem csak ez volt a baja, vagy pedig te vagy bolond, ha egy ilyen emberrel maradsz, pláne ezek után. Igazán kedves ember lehet.
Szóval akkor most milyen gyakran szexeltek?
Csak, hogy megállapíthassuk, mekkora állat a férjed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!