Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyobb eséllyel megy tönkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb eséllyel megy tönkre egy házasság az esküvő után első néhány évben, ha csak esküvő után költöznek össze?

Figyelt kérdés

Szóval, ha már egy pár együtt él évekig az esküvő előtt, akkor nem lehet akkora a változás az esküvő miatt, nem? De akik előtte sosem éltek együtt, csak esküvő után, ott nagyobb az esély, mert ott kezdik jobban megismerni a másik kisebb-nagyobb zavaró szokásait.

Mit gondoltok erről?

2013. júl. 13. 14:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%

4-8 vagyok, továbbra is várom a választ,de addig ehhez hozzászólok.

Ha csak "összeszokási nehézségek" vannak/lesznek,akkor abból lehet házasság,de összeköltözés után nem csak olyan dolgokra vagy tulajdonságokra derülhet fény,ami "megszokható". Együtt élni napi küzdelmet vívni az Élettel, közösen egy másik Emberrel nem megjósolható milyen lesz, működni fog-e. Tény és való,hogy nem elég komoly egy kapcsolat ha a felek nem élnek/éltek még együtt. Azért ez evidens!:)

2013. júl. 15. 19:36
 12/21 anonim ***** válasza:

"Tény és való,hogy nem elég komoly egy kapcsolat ha a felek nem élnek/éltek még együtt. Azért ez evidens"

Ha ezen múlik akkor ma miért van ennyi válás? Ha összeköltözés után csak tökéletesen összeillőpárok házasodnak, miért létezik ma még inkább a válás mint 30-50 éve.

2013. júl. 15. 22:00
 13/21 anonim ***** válasza:
60%
Leontozhattok, de szerintem a mi kapcsolatunk komolyabb volt együttélés nélkül is, mint a 2 hét után összebútorozóké.
2013. júl. 15. 22:34
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
De bakker válaszoljatok, ne csak pontozzatok. Mi a komoly abban, h pár hét után összeköltöznek a párok???
2013. júl. 15. 22:35
 15/21 anonim ***** válasza:

Te írtad a 97%-ot ugye? Honnan ez a statisztikai adat?

Egyébként a "tökéletesen összeillő pár" megnevezés nem tudom hogy jön ahhoz,hogy "komoly kapcsolat"? Tökéletes amúgy sincsen,nem létezik. És még valami amit nem tartasz szem előtt (Engem is érdekel amúgy,hogy miért van ennyi válás...),hogy úgy írsz mintha csak a házasság előtt történtek befolyásolnák azt ki miért válik el a jövőben.

2013. júl. 15. 22:37
 16/21 anonim ***** válasza:
15 a 12-re ment.
2013. júl. 15. 22:39
 17/21 anonim ***** válasza:

" úgy írsz mintha csak a házasság előtt történtek befolyásolnák azt ki miért válik el a jövőben."

Logika szerint ha házasság előtt megismeri egymás a pár akkor együtt élve házasság alatt nem nagyon jöhetnek ki új dolgok.

A százalékot csak írtam, párok nagy része ma már együtt él az a lényeg.

2013. júl. 15. 22:40
 18/21 anonim ***** válasza:
30%
Nem "jöhetnek ki" új dolgok ez igaz (már annak aki tényleg megismeri a Párját),de történnek új dolgok érted?:)
2013. júl. 15. 22:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Attól még az alapvető emberi természete nem változik.
2013. júl. 15. 22:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Aki a Párja alapvető emberi természete miatt válik el az véleményem szerint hülye aztán ennyi:) hisz tudta/tudnia kellett volna kihez ment hozzá.
2013. júl. 15. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!