Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan férfirôl, aki nem bírja eldönteni, hogy a feleségét válassza-e, vagy a szerelmét?
Rossz házasságban él, vannak gyermekeik. Egy párszor megcsalta a feleségét, de késôbb bevallotta neki, ezért külön éltek pár hétig. A feleség visszahívta.
Nemrégen újra ismerkedni próbált, mert boldogtalan, de azzal nem számolt, hogy beleszeret a nôbe (intim kapcsolat nem volt köztük).
Most hezitál, nem tudja maradjon-e a boldogtalan házasságban, vagy próbáljon új életet kezdeni a szerelmével. Egyszer az egyik a helyes döntés, másszor meg a másik. Szerintetek?
Az a véleményem, hogy a feleség és a szerető is jobban jár, ha otthagyja ezt a pasit.
Párszor megcsalta a feleségét. Nos, az újat is megfogja.
előbb kellett volna gondolkodni. ez a baj a többséggel, hogy szerelemittasan összeházasodnak, arra pedig nem készülnek fel, h a problémákat is megoldják.
nem meri eldobni a szépen felépített életét, de közben azért kell neki a kilengés is. ne a pipiket hajtsa, hanem gondoljon a gyerekeire.
Én személy szerint nem gondolnék róla semmi rosszat!
Szerintem, ha te vagy ez a férj, akkor ne maradj egy rossz házasságban. Illetve több dolgot végig kell gondolnod!
Képesek vagytok-e újrakezdeni a feleségeddel, képes vagy-e újra beleszeretni, mert az alapján, hogy egyszer visszamentél, de újra boldogtalan lettél, nekem nagyon nem tűnik normális és kiegyensúlyozott kapcsolatnak. Szóval ha úgy érzed, hogy a feleségedet már nem úgy szeretet, és nem tudtok változtatni ezen még beszélgetéssel sem, ráadásul a nő, aikbe beleszerettél, tényleg szerelemből szereted, és nem csak fellángolás, akkor szerintem nem érdemes egy boldogtalan házasságban élned! De ezt neked kell mérlegelned!
Sok sikert és erőt!! ;)
Bajban van.
De a két nő is, hogy asszisztálnak a drámához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!