Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan férfirôl, aki nem bírja eldönteni, hogy a feleségét válassza-e, vagy a szerelmét?

Figyelt kérdés

Rossz házasságban él, vannak gyermekeik. Egy párszor megcsalta a feleségét, de késôbb bevallotta neki, ezért külön éltek pár hétig. A feleség visszahívta.

Nemrégen újra ismerkedni próbált, mert boldogtalan, de azzal nem számolt, hogy beleszeret a nôbe (intim kapcsolat nem volt köztük).

Most hezitál, nem tudja maradjon-e a boldogtalan házasságban, vagy próbáljon új életet kezdeni a szerelmével. Egyszer az egyik a helyes döntés, másszor meg a másik. Szerintetek?

2013. júl. 12. 19:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy a feleség és a szerető is jobban jár, ha otthagyja ezt a pasit.

Párszor megcsalta a feleségét. Nos, az újat is megfogja.

2013. júl. 12. 19:20
 12/18 anonim ***** válasza:
9. vagyok, lemaradt a vége :D nem megy hozzá vissza, nem hitegeti.. ha meg mégis úgy dönt , hogy visszamegy annak ellenére, hogy nem szereti, akkor már nem folytatja ugyan azt az életmódot.. hiszen megkapta azt, amit akart, külön éltek, szabadon összejöhetett volna bárkivel, miért nem volt ez így jó neki? ez az, amit nem tudok felfogni.. ja, persze így nincs cseléd a háznál, de hogy alaki ennyire ne tudja ellátni magát, hogy emiatt ilyen áldozatokat hoz.. szánalmas
2013. júl. 12. 19:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

előbb kellett volna gondolkodni. ez a baj a többséggel, hogy szerelemittasan összeházasodnak, arra pedig nem készülnek fel, h a problémákat is megoldják.

nem meri eldobni a szépen felépített életét, de közben azért kell neki a kilengés is. ne a pipiket hajtsa, hanem gondoljon a gyerekeire.

2013. júl. 12. 20:27
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

Én személy szerint nem gondolnék róla semmi rosszat!

Szerintem, ha te vagy ez a férj, akkor ne maradj egy rossz házasságban. Illetve több dolgot végig kell gondolnod!

Képesek vagytok-e újrakezdeni a feleségeddel, képes vagy-e újra beleszeretni, mert az alapján, hogy egyszer visszamentél, de újra boldogtalan lettél, nekem nagyon nem tűnik normális és kiegyensúlyozott kapcsolatnak. Szóval ha úgy érzed, hogy a feleségedet már nem úgy szeretet, és nem tudtok változtatni ezen még beszélgetéssel sem, ráadásul a nő, aikbe beleszerettél, tényleg szerelemből szereted, és nem csak fellángolás, akkor szerintem nem érdemes egy boldogtalan házasságban élned! De ezt neked kell mérlegelned!

Sok sikert és erőt!! ;)

2013. júl. 12. 20:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Bajban van.

De a két nő is, hogy asszisztálnak a drámához.

2013. júl. 12. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Az a véleményem,tapasztalatból,hogy el bírná dönteni,ha kéne!:)
2013. júl. 13. 09:35
 17/18 anonim ***** válasza:
te vagy a szerető?:-D
2013. júl. 15. 19:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Számomra egyértelmű,hogy a Kérdező az,látszik a megfogalmazásából. Remélem hisz Nekem, 16-os voltam.
2013. júl. 15. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!