Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkre tenném az életem, hogyha ezek után már nem válnék ugye? Egyáltalán kérdezzek rá vagy csak adjam be a válópert?
A férjemről kiderült, egy hónapja, hogy viszonyt kezdett az egyik kolleganőjével. Fél éve tartott már a viszony, amikor véletlenül rájöttem. Megbeszéltük.. kérte, hogy bocsássak meg, sosem fog többé előfordulni.. Megbocsátottam. A csajjal a fülem hallatára beszélt, hogy maximum köszönnek majd egymásnak ezentúl.
Ma találtam a telefonjában két visszaigazoló sms-t, hogy megkapta a férjem sms-t a csaj 1 hete...
Ezek szerint nincs vége a viszonynak...
16. válaszoló vagyok
"Viszont azzal egyet kell értsek, hogy a férjemnek is tenni kell a változásért, nem csak nekem!"
Pontosan így van! Ha a másik fél nem tesz semmit a változtatásért, akkor halálra van ítélve a kapcsolat. De csak húztuk mint a rétestészta, teljesen kikészítettük egymást, a vége meg úgyis válás lett.
Én mondtam,hogy elváltak.Látszott az írásából.Azért lepődtem is meg és kérdeztelek,hogy miért Őt kérded,tán Te is ezt szeretnéd-e,mert itt vagyok Én,aki ugyanúgy húzza azt az igát,amit Te és Rám se figyeltél.
22-vel egyet tudok érteni a mélyebb okok felkutatását illetően.Bár az nem biztos,hogy jó ötlet beszélni a 3.féllel,bár Én megtettem.Párterápia tényleg jó lehet!
Próbáltam beszélni vele, de nem nagyon sikerült.. Azt tudom, hogy a csajnak is összehordott dolgokat, hogy mindent ő csinál otthon... olyan dolgokat mondott neki,, hogy ő csinálta, amiket én végeztem el..
Párterápián én is gondolkodom... lehet az lesz a jó megoldás. Egyébként mindenki hozzászólása tetszett és köszönöm...
Ha még hajlandó is lesz elmenni a terápiára,akkor nyert ügyed van,az biztos nagyon jót fog tenni,ott beszédre bírják....
Ismerős,ez a begubózás is Nekem,na meg a 3.félnek biztos,hogy mégkevésbé mondott az ember igazakat,mint annak akit szeret és meg akar tartani.Pedig tudjuk,ez esetben ennek a személynek is hazudnia kellett,akkor a 3.-at ugyan miért "kímélte" volna.Ezért is nem javasoltam,hogy beszélj azzal.
"Azt tudom, hogy a csajnak is összehordott dolgokat, hogy mindent ő csinál otthon... olyan dolgokat mondott neki,, hogy ő csinálta, amiket én végeztem el.. "
Pont ilyen volt nálunk is! Hetekig könyörögtem, hogy valamit, bármit csináljon, ha mást nem, a gyerekeket foglalja le amíg én megcsinálom a házimunkát, de semmi... Aztán egyszer nekifogott nagy nehezen, erre hallom, csörög a telefon, cicuka hívta... "Takarítok, vécépucolás, felmosás..tudod.." Majdnem üvölteni kezdtem, hogy ne állítsa be mintha ő lenne a házitündér.
16. és 21. válaszoló vagyok
Én a 3 as vagyok.Tipikus a panaszkodás.
A férjem amit előadott rólam,nem tudom mi volt,de a nőnek az jött le, elnyomom szegénykét,én kergettem a karjaiba,és remete vagyok.
Ja, szegényke annyira el volt nyomva, hogy 2-3 napra elment horgászni a haverjával ,már az elejétől,én meg a gyerekekkel kínlódtam otthon..Azért lehettem remete, mert nem vágytam alkoholista haverok, rokonok közé...
Érdekes kettőnk közül pont ő az ,aki amúgy nehezen mozdul ki itthonról....
Ha a nő panaszkodott neki a párjáról, neki is mondani kellett valamit,hogy vigasztalhassák egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!