Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 31 évesen nincs pasi azt már nem veszi el senki! Igaz hogy a 30 as pasiknak mar a 20 onévesek kellenek?
Kedves kérdező!
Azt kell hogy mondjam, mindenki azt kapja amit megérdemel.
Mi az, hogy "bezzeg a nővérednek orvos férj jutott"?!
Ilyen mentalitással ne is csodálkozz, hogy csak arra kellesz a pasiknak.
Tudod nekünk pasiknak van egy olyan érzékünk, hogy ki tudjuk szűrni, hogy melyik nő való csak szexre, és melyik komoly kapcsolatra...
Megfontolásra javaslok pár dolgot.
Gondold át:
- ha egy pasi elvált és gyereke van, annak nem kellene kizáró oknak lenni. Elvált és gyerekes pasik lehetnek nagyon jó fejek, becsületesek, szeretők, gyöngédek stb.
- korosztályba szerintem belefér Neked a 40 ffi is. Bőven jó. Emiatt őket se zárd ki. 40 felett még vannak kifejezetten jóképű, dinamikus ffi-ak. Félre ne értsd, de a ffi-ak ha jó az alap, 40 felett néznek úgy ki, mint egy 30-as nő. Nem ugyanaz egy 40-es nő és egy 40-es ffi.
:)
Van nők és ffi-ak között is lepukkant, nem arról beszélek, de ha odafigyelt magára, akkor kifejezetten markáns 40 felett is. Bőven jó.
- fura elvárás, hogy 30+os ffi egyedülálló legyen. Miért ne lehetett volna már házas? Csalódott és új társat keres. Ez nem bélyeg.
Sőt! 40-es ffi-ak már megalapozták magukat anyagilag. Érettebb gondolkodásúak.
- ha kizárod a potenciálisan hozzád való ffi-akat csupán csak hibás gondolkodásod miatt, akkor valóban előfordulhat, hogy egyedül maradsz.
Ez van.
Nem feltétlenül. De te magad is jól tudod, hogy általánosítasz, és szerintem ezt próbálod meg a mentségedre felhozni, hogy miért nem sikerül pasit találnod. A hozzáállásod borzalmas...mi az már, hogy csakis azért akarsz együtt lenni egy férfival mert házasodni akarsz? A házasság nem az oka szokott lenni egy jó kapcsolatnak, hanem épp fordítva.
Én azt tanácsolnám neked, hogy nézz magadba, mert lehet, hogy a hiba a te készülékedben van.
Kedves Kérdező!
Olvasd át, miket írtál ezelőtt! "Vénlány" meg "micsoda szégyen" stb... Melyik évet írjuk most? 2013-at, vagy 1813-at? Ma már nincs ilyen, utoljára ilyesmi max falun volt, dédanyáink idejében. Megkérdezheted a házas rokonokat, ismerősöket (már akik elég őszinték veled és saját magukkal is), ezerszer jobb egyedülállóként (de nem magányosként) élni még pár évig, mint egy nem 100%-os, esetleg elhamarkodott házasságban.
Járj el sportolni, kezdj el valami társas hobbit, amitől jobban érzed magad, lefoglal és örömet okoz. És ha látszik rajtad, hogy boldog vagy, magabiztos vagy, és jól érzed magad a bőrödben, nem görcsölsz ilyesmin, akkor lehet, hogy az ismerkedés is könnyebben fog menni.
Kitartást, Kérdező és sok boldogságot! :)
Én harmincas nő vagyok és a huszonéves férfiak jönnek be, szóval ne aggódj, én nem kapkodom el előled őket :) A társkeresőt meg ne írd le, jelenlegi párom és legutóbbi exem is onnan volt.
Miért akarsz orvos férjet? Stresszes melója van, bármikor elhívhatják, akár karácsonykor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!