Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkóznak a nem házas 30 as egyes nők a házasokkal? Irigyek?
figyelj, boldogtalan ember képtelen elviselni más sikerét, örömét, szerencséjét. Sajnáld inkább a lelki nyomorékot.
Engem lepontoztak olyan válasszal, hogy a kislányom ült egy évesen a torta mellett, járt a szája de fel nem állt volna. Na, most ez kinek fáj? Lükék, ennyi.
Rossz napod volt, vagy nem bírod a meleget?
Holnap már könnyebb lesz.
Ma van az év leghosszabb napja, menj el valahova, és ne morcizz :)
Ha észrevetted, a pár hozzászóló az elején sem normális... Feltettél egy 2 mondatból álló kérdést és már felhúzták magukat (gondolom, nem tetszik nekik, hogy van, aki nincs egyedül)... Ez szánalmas. :)
Amúgy, ha máskor van ilyen, szólj vissza nyugodtan. Ha ő van ennyire pofátlan, hogy azon csámcsog, hogy te kinek hogyan veszed fel a nevét, nem kell visszafognod magad.
Én ilyet még soha nem tapasztaltam. Lehet, hogy csak szerencsés vagyok, de az is lehet, hogy észre sem veszem az ilyesmit, mert nem ez határozza meg az életem.
32 XYné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!