Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mire számíthatok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok egy ilyen ember mellett? Ti maradnátok? 3 éve házasodtunk, külsőre szép, egymáshoz illő pár vagyunk. Nem szoktunk sokat veszekedni, viszont van egy hatalmas probléma a férjemmel.

Figyelt kérdés
Egy hónapja arra jöttem haza a munkámból,hogy a férjemet sehol nem találom. Telefonja itthon volt viszont ő sehol. Érdeklődtem a mellettünk lévő boltba, ahol az eladó közölte: elvitték a rendőrök mert tök részegen belekötött a kukázó cigányokba és megverte őket(nőt és egy kislányt). Azonnal elmentem itthonról és az anyósomnál húztam meg magam. Hajnalban kiengedték és elkezdett hívogatni, persze nem vettem fel. Másnap beszéltünk és szemrehányóan közölte, hogy neki senki nem segített amíg bent volt a rendőrségen. Nem józanodott ki sőt még ráivott és aznap hulla részegen manipulált engem meg az anyját, hogy jöjjünk haza, mert ő öngyilkos lesz. Küldözgette az sms-eket hogy kés van nála és megöli az első kukázót és ő is megy vele.Kiült a hévsínekre is,úgy hoztuk vissza onnan. Hazajöttünk de csak balhézott és elzavart minket.(macsétével a kezében akart elindulni, üvöltette a zenét stb.)Másnapra elfajult a helyzet és tényleg begyógyszerezte magát,megitta a parfümömet,kihívtam a mentőket és bevitték a Péterfibe.Pszichiátrián kezelték 2 hetet utána saját kérésére hazaengedték. Borderline személyiségzavart és alkoholizmust diagnosztizáltak nála.Azóta gyógyszereket szed , de nem igazán látok javulást. Befordult és feszült soha nem mosolyog. Hozzáteszem nem először csinált alkohol-maratont ezért már 2 munkahelyéről is kirúgták. Tavaly Hévízen nyaralás alatt is ezt csinálta,ide már az igazgató a rendőröket is kihívta.Részegen agresszív elhord minden büdös k..-nak és zavar itthonról, mindig menekülnöm kell valahova. Valójában fél évente ezt megcsinálta. Eddig a szerelem vagy bármi miatt hittem abban,hogy ez az utolsó eset viszont most nagyon összetört valami és már a hangja is idegesít.Egyszerűen nem bírom elviselni a közelemben, nem kívánom, nem érzem hogy szeretném. A mostani eset is tök váratlanul ért, reggel puszi, semmi veszekedés délutánra meg már az őrsön csücsül. 2 hónapja találtam neki egy jobb állást, ahol 280 ezret nettóba hazahozott sokkal kevesebb munkával (szakács). Innen is kirúgták az eset miatt ,mert nem ment be dolgozni. Azzal indokolta viselkedését, hogy az új munkahelyen kívülállónak érezte magát, nem vették figyelembe a véleményét és ez neki rosszul esett. Valójában mindig más a hibás a piálása miatt.

2013. jún. 9. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. Ma.
2013. jún. 9. 11:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Amit írtak, hogy "itasd le házasság előtt és nézd meg", nem hülyeség.

Szinte minden kapcsolatomban bizonyos szinten teszteltem a partnereket. Provokált konfliktushelyzet, vagy alkoholos befolyásoltság.

A férjem nagyon jól teljesített mindegyiknél. Konfliktushelyzetben ha már kibillentődött a nyugalmából, akkor becsapja az ajtót maga mögött és elmegy sétálni.

Ha sokat iszik, még vigyoribb lesz, aztán egyszer csak elalszik.

2013. jún. 9. 11:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal költöznék,gondolkodás nélkül!Ez nem egyszeri eset...
2013. jún. 9. 11:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen viselkedést egy-két konkrét szituációban tudnék tolerálni:

- valami másra kap olyan gyógyszert, aminek a mellékhatásaként átmenetileg megkattan vagy agresszív lesz,de erről az orvos is tájékoztatja

- valami olyan hatalmas trauma éri (mittomén, meghal a gyereke), ami miatt kifordul magából

A "bocsi, de ittam" édeskevés, az nem változtatja meg a személyiséget.

2013. jún. 9. 11:36
 15/15 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Nemrég írt egy másik nő is hasonló problémával. Szerintem írj neki privit és kaparjátok össze egymást. Az ő férje nem ilyen durva, de alkoholista. Talán tudnátok tartani egymásban a lelket, hogy kiszabaduljatok ebből a szituból.

2013. jún. 9. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!