Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról aki csak azért megy feleségül egy fiúhoz mert gazdag?
Az hogy egy pénzéhes nem mondom ki micsoda.
A srácot ezzel nagyon átvágja ez is egyértelmű hogy a pénzére hajtana.
Ismerek egy srácot aki 24 évesen már több millióval rendelkezett amit tisztán keresett meg. Az apja indított egy vállalkozást ami olyan jól ment hogy terjeszkedtek és a srác amikor 21 éves lett és elvégezte a szükséges sulit hogy üzletvezető lehessen akkor az apja átadta neki az egyik üzletet amit 24 évesen a srác szintén terjesztett tovább és már 2 üzlete volt.
A barátnőjét akkor ismerte meg, akiről azt már akkor sejteni lehetett hogy csak a pénz miatt érdekli de a srác előtt akkora volt a rózsaszín köd hogy belement a kapcsolatba. A barátnője nem akart dolgozni ott inkább elvárta hogy a srác eltartsa amég ő otthon végzi a házimunkát az újonnan épített lakásba, hát nem szakadt meg annyira a munkába az tény, de legalább csinált valamit. 6 évesen vette el a srác a lányt. Akkor volt 2006.
3 évig elvoltak, ameddig a válság meg nem érintette a srác üzletét akkor elég jól keresett több 10 milliója volt zsebbe abból pénzelte a feleségét is hatalmas luxusban éltek ami megérdemelt volt mert a srác 8-10 órákat melózott hogy menjen az üzlet plusz az alkalmazottjai helyére is beugrott időnként. De a válságnál egyik üzletet bezárta mert nem ment, akkor ugye a drága felesége érezte hogy baj lesz és ő aljas módon a srác vagyonát apránként a saját privát bankszámlájára utalta azzal a címszóval hogy erre- meg erre kell, és ennyi. A srác nem foglalkozott vele az üzlettel törődött inkább. Persze a feleségével is jól elvoltak meg minden ameddig rá nem jött hogy a pénzére fájt a foga. A válópernél még több összeget szerzett a csaj plusz az autóját is megkapta meg a ház felét is, mert a srác a hülye agyával a lány nevére íratta az egyik részét amit a csaj kifizettetett vele. Nos a srác akkor került anyagilag a padlóra volt 2 millió forintja összesen, az utolsó üzlete sem ment már jól, az neki már nem arról szólt hogy nagyot kaszáljon hanem arról hogy megélhessen, de végül zárnia kellett. És nyitott máshol a maradék pénzéből egy kisebb kávézót ami 2 alkalmazottal ért annyit hogy a havi megélhetése meglegyen, de a házától is búcsúznia kellett amit fél áron tudott csak eladni akkor és azóta is az anyjánál él. Az apja már rég külföldön dolgozik, ő oda vitte át azt ami még menthető volt és a fiával nem foglalkozott mert ő az elején megmondta hogy baj lesz a felesége végett.
A srác akkor pszichiátriára is került, és gyógyszert szed a mai napig. A kávézót is be kellett már zárnia mert rossz környéken volt és túl nagy volt a konkurencia is. Most 2 éve jött át hozzánk dolgozni egyszerű raktári munkára hogy megtudjon élni, plusz az új barátnőjével közösen alig tudják fenntartani magukat, ugye albérlet meg a számlák, kaja, stb...
Nos ez volt a tanulsága hogy egy pénzéhes csajjal nem kell rögtön házasságot kötni mert ez lett a vége.
Még éppen hogy bekerült az életbe de már saját üzlete volt és milliói most meg örül hogy van pár ezer forintja fizetésig. Az autója ami volt az is totál káros a biztosító fizetett ugyan de az a pénz elment az albérlet kauciójára meg 2-3 hónapig abból éltek ameddig a párjának nem lett másik munkája.
Az édesanyját is elvesztette és le kellett mondania a házról mert a hitelt nem akarta örökölni mert akkor totál padlón lenne már ma is.
Az apja meg felszívódott azóta teljesen.
Manapság rengeteg ilyen van, (és régen is volt).
Egyszer, de csak egyszer nekem is adódott volna a lehetőség. Rengeteget gondolkoztam, hogy belemegyek, és komolyan gondoltam hogy csak a pénz miatt, mert úgy éreztem, szüleim csak a fiú pénzét nézik, akárkivel is jövök össze. Szerencsére elhúzódott annyira a gondolkodásom, hogy megtaláltam életem szerelmét. :) De akinek nem adódik ez meg, hát... Sok ilyen van. Csak ennyi a véleményem.
Hát, ha CSAK azért mert gazdag, arról véleményem sincs, mivel inkább sajnálom (szar élete lesz).
De ha nem csak azért, hanem el is tudja fogadni az illetőt, vagy még többé-kevésbé szeretni is, akkor teljesen elítélni nem tudom. Fontos az anyagi biztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!