Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan lányról aki csak azért megy feleségül egy fiúhoz mert gazdag?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 20:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Az hogy egy pénzéhes nem mondom ki micsoda.

A srácot ezzel nagyon átvágja ez is egyértelmű hogy a pénzére hajtana.

Ismerek egy srácot aki 24 évesen már több millióval rendelkezett amit tisztán keresett meg. Az apja indított egy vállalkozást ami olyan jól ment hogy terjeszkedtek és a srác amikor 21 éves lett és elvégezte a szükséges sulit hogy üzletvezető lehessen akkor az apja átadta neki az egyik üzletet amit 24 évesen a srác szintén terjesztett tovább és már 2 üzlete volt.

A barátnőjét akkor ismerte meg, akiről azt már akkor sejteni lehetett hogy csak a pénz miatt érdekli de a srác előtt akkora volt a rózsaszín köd hogy belement a kapcsolatba. A barátnője nem akart dolgozni ott inkább elvárta hogy a srác eltartsa amég ő otthon végzi a házimunkát az újonnan épített lakásba, hát nem szakadt meg annyira a munkába az tény, de legalább csinált valamit. 6 évesen vette el a srác a lányt. Akkor volt 2006.

3 évig elvoltak, ameddig a válság meg nem érintette a srác üzletét akkor elég jól keresett több 10 milliója volt zsebbe abból pénzelte a feleségét is hatalmas luxusban éltek ami megérdemelt volt mert a srác 8-10 órákat melózott hogy menjen az üzlet plusz az alkalmazottjai helyére is beugrott időnként. De a válságnál egyik üzletet bezárta mert nem ment, akkor ugye a drága felesége érezte hogy baj lesz és ő aljas módon a srác vagyonát apránként a saját privát bankszámlájára utalta azzal a címszóval hogy erre- meg erre kell, és ennyi. A srác nem foglalkozott vele az üzlettel törődött inkább. Persze a feleségével is jól elvoltak meg minden ameddig rá nem jött hogy a pénzére fájt a foga. A válópernél még több összeget szerzett a csaj plusz az autóját is megkapta meg a ház felét is, mert a srác a hülye agyával a lány nevére íratta az egyik részét amit a csaj kifizettetett vele. Nos a srác akkor került anyagilag a padlóra volt 2 millió forintja összesen, az utolsó üzlete sem ment már jól, az neki már nem arról szólt hogy nagyot kaszáljon hanem arról hogy megélhessen, de végül zárnia kellett. És nyitott máshol a maradék pénzéből egy kisebb kávézót ami 2 alkalmazottal ért annyit hogy a havi megélhetése meglegyen, de a házától is búcsúznia kellett amit fél áron tudott csak eladni akkor és azóta is az anyjánál él. Az apja már rég külföldön dolgozik, ő oda vitte át azt ami még menthető volt és a fiával nem foglalkozott mert ő az elején megmondta hogy baj lesz a felesége végett.

A srác akkor pszichiátriára is került, és gyógyszert szed a mai napig. A kávézót is be kellett már zárnia mert rossz környéken volt és túl nagy volt a konkurencia is. Most 2 éve jött át hozzánk dolgozni egyszerű raktári munkára hogy megtudjon élni, plusz az új barátnőjével közösen alig tudják fenntartani magukat, ugye albérlet meg a számlák, kaja, stb...

Nos ez volt a tanulsága hogy egy pénzéhes csajjal nem kell rögtön házasságot kötni mert ez lett a vége.

Még éppen hogy bekerült az életbe de már saját üzlete volt és milliói most meg örül hogy van pár ezer forintja fizetésig. Az autója ami volt az is totál káros a biztosító fizetett ugyan de az a pénz elment az albérlet kauciójára meg 2-3 hónapig abból éltek ameddig a párjának nem lett másik munkája.

Az édesanyját is elvesztette és le kellett mondania a házról mert a hitelt nem akarta örökölni mert akkor totál padlón lenne már ma is.

Az apja meg felszívódott azóta teljesen.

2013. jún. 8. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Az, h ki nem állhatom az ilyen uszítós kérdéseket.Nagyon unatkozol, kérdező?Mintha nem tudnád pontosan, hogy mi lesz a válasz, és hogy félóra múlva itt mindenki egymás haját fogja tépni.
2013. jún. 8. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Manapság rengeteg ilyen van, (és régen is volt).

Egyszer, de csak egyszer nekem is adódott volna a lehetőség. Rengeteget gondolkoztam, hogy belemegyek, és komolyan gondoltam hogy csak a pénz miatt, mert úgy éreztem, szüleim csak a fiú pénzét nézik, akárkivel is jövök össze. Szerencsére elhúzódott annyira a gondolkodásom, hogy megtaláltam életem szerelmét. :) De akinek nem adódik ez meg, hát... Sok ilyen van. Csak ennyi a véleményem.

2013. jún. 9. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha CSAK azért mert gazdag, arról véleményem sincs, mivel inkább sajnálom (szar élete lesz).

De ha nem csak azért, hanem el is tudja fogadni az illetőt, vagy még többé-kevésbé szeretni is, akkor teljesen elítélni nem tudom. Fontos az anyagi biztonság.

2013. jún. 10. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!