Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ti férjetek szokott úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti férjetek szokott úgy hívni hogy : asszony?

Figyelt kérdés

sok férfi mondja így másnak meg magának a feleségnek is hogy Pl: mondta az asszony hogy..

asszony gyere ide..

ez olyan lekezelő nekem..nektek nem asszonyok? :)

2013. jún. 3. 21:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. jún. 3. 22:03
 12/23 anonim ***** válasza:
44%

En sem szeretem amikor valaki ezt mondja. Nekem valahogy egy 300kilos hazisarkany jut rola eszembe, nem tudom miert:)

A baratom nem is hiv igy, mivel megkertem ra, ha nem vagyok ott ugysem tudom, az nem gond. Viszont a baratai nagyon gyakran hasznaljak ilyen "hadd adjak egy puszit az asszonyodnak", azt sem birom, de hat elviselem.

2013. jún. 3. 22:27
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

Szintén csak poénosan.

Nekem sem tetszik amikor valaki mesél és úgy említi a feleségét hogy az asszony. A feleségem/nejem szerintem sokkal kedvesebb.

2013. jún. 3. 22:42
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

szokott így szólítani a párom, soha nem vettem bántásnak. ismerem a szó valódi jelentését, arról nem tehetek, h egyesek lejáratták...

http://www.youtube.com/watch?v=HtWZQNhiz7E

2013. jún. 3. 22:43
 15/23 anonim ***** válasza:
80%
Annyira nem idegesít, még mindig jobb, mint a "sárkány". Kollégám így mondja a feleségét. Van amikor csak simán "komodói", így mondja: "na, már megint cirkuszolt este a komodói, vagy a dragon. Mikor melyiket használja.
2013. jún. 3. 22:46
 16/23 anonim ***** válasza:
60%

"A kérdező kommentje:

én sem mondom hogy, hé ember..!"

És az mit számít, hogy te mit mondasz? Ettől mindenki hívhatja ahogy akarja. Nekem még a telefonba is úgy van beírva, hogy "asszon". Így n-el, nem is ny-el.

2013. jún. 3. 23:14
 17/23 anonim ***** válasza:
70%
Engem poénból szokott az enyém, és ritkán. Ez nem zavar. De ha nem poénból, és mindenki előtt azt mondaná, hogy "a zasszony ma ezt meg ezt főzött", meg "asszony, hol van a vacsorám?", az nem tetszene. Régimódi és degradáló.
2013. jún. 3. 23:21
 18/23 anonim ***** válasza:
90%

Igen, viccesen baráti körben "asszony" vagyok... Pld. nem enged el az asszony, stb. :) Idegen helyen, vagy nem barátoknál, a "feleségem" vagyok :)

Én meg őt uramnak hívom, persze csak viccesen.

2013. jún. 3. 23:33
 19/23 anonim ***** válasza:
57%
haha az en pasim "woman"-nek hiv olykor mivel nem magyar, szerintem kb ez lehet az asszony angol megfeleloje bar szerintem azert jobban hangzik, en szeretem mikor igy hiv szerintem vicces :D
2013. jún. 4. 00:17
 20/23 anonim ***** válasza:
90%

Engem egy régebbi barátom hívott így, nem poénból, hanem egyem meg folyton a közös jövőről álmodozott és mindig emlegette, hogy én leszek az asszonykája. Aztán valahogy rajtam maradt a név (vagyis ő így hívott). De nem is poénosan, nem is lekezelően, hanem mint részéről kedves becenév.

Nem volt fura.

A környezetünk sokat derült rajta, 18 éves "kis tinik" voltunk :)

2013. jún. 4. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!