Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek szokott úgy hívni hogy : asszony?
sok férfi mondja így másnak meg magának a feleségnek is hogy Pl: mondta az asszony hogy..
asszony gyere ide..
ez olyan lekezelő nekem..nektek nem asszonyok? :)
En sem szeretem amikor valaki ezt mondja. Nekem valahogy egy 300kilos hazisarkany jut rola eszembe, nem tudom miert:)
A baratom nem is hiv igy, mivel megkertem ra, ha nem vagyok ott ugysem tudom, az nem gond. Viszont a baratai nagyon gyakran hasznaljak ilyen "hadd adjak egy puszit az asszonyodnak", azt sem birom, de hat elviselem.
Szintén csak poénosan.
Nekem sem tetszik amikor valaki mesél és úgy említi a feleségét hogy az asszony. A feleségem/nejem szerintem sokkal kedvesebb.
szokott így szólítani a párom, soha nem vettem bántásnak. ismerem a szó valódi jelentését, arról nem tehetek, h egyesek lejáratták...
"A kérdező kommentje:
én sem mondom hogy, hé ember..!"
És az mit számít, hogy te mit mondasz? Ettől mindenki hívhatja ahogy akarja. Nekem még a telefonba is úgy van beírva, hogy "asszon". Így n-el, nem is ny-el.
Igen, viccesen baráti körben "asszony" vagyok... Pld. nem enged el az asszony, stb. :) Idegen helyen, vagy nem barátoknál, a "feleségem" vagyok :)
Én meg őt uramnak hívom, persze csak viccesen.
Engem egy régebbi barátom hívott így, nem poénból, hanem egyem meg folyton a közös jövőről álmodozott és mindig emlegette, hogy én leszek az asszonykája. Aztán valahogy rajtam maradt a név (vagyis ő így hívott). De nem is poénosan, nem is lekezelően, hanem mint részéről kedves becenév.
Nem volt fura.
A környezetünk sokat derült rajta, 18 éves "kis tinik" voltunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!