Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés utáni depressziója lehet a feleségemnek?
Van egy 10 hónapos kislányunk, és mióta megszületett a feleségem teljesen megváltozott. Állandóan üt, pofozgat engem, de naponta legalább 20x. Múltkor már gyengédebben megszorítottam a csuklóját, hogy visszafogjam, de akkor meg összezuhant és bőgött a földön. Komolyan ráférne egy pofon, de nem fogom megütni.
Biztos, hogy kimerült, de éjjel általában én kelek fel a lányunkhoz, kivéve, ha etetni kell, mivel én azt nem tudom megtenni.
Nem akar kimozdulni a házból, hónapok óta bent gubbaszt, a barátaival megszakította a kapcsolatot.
Mi lehet vele?
Vagy pszichózis....
A gyereket szereti? Nehéz szülése volt? Kiálltál mellette?
még jó, hogy szereti.
mondhatni nehéz, 3 órán át szült (nem tudom,mi az átlag, első gyerekünk)
ott voltam végig
Hát akkor gyors szülése volt elsőre,én az elsőt 7 óra alatt szültem és már a szülés előtt azt a felvilágosítást kaptam az orvostól,hogy a nagy átlag elsőre 7 óra.
Ez nem lehet ok a viselkedés megváltozására,hanem az állandó megfeszített figyelem és készenlét,amit átélünk azután,hogy gyereket szülünk.Van,aki evvel nem nagyon tud megbírkózni.
Ezek segélykiáltások, feléd. Most lapátold össze, mielőtt baj lesz, összezuhan.
Az én férjem nem vette annó a lapot, kemény úgy lenyomni a gyerekekkel minden napot, hogy mellette nyugtatón élsz. És nem tudod megélni amit meg kéne.
Doki-segítség, és nem elhanyagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!