Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról a nőről, aki józan megfontolásból megy férjhez?
Figyelt kérdés
A férfi rajong a nőért, nem iszákos, nem bulizós, a családja is rendben van, jól fizető munkája van ahol rugalmas a munkaidő, szereti a gyerekeket.
A nő nem szerelmes, de szereti barátként, jókat tudnak beszélgetni, élvezik a közösen töltött időt.
2013. máj. 30. 16:11
11/15 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy miért van az a fejekben, hogy VAGY szerelem VAGY a kölcsönös "barátság", megértés, időtöltés. Szerintem az igazi pont az, akivel mindkettő megvan. Akivel vannak mély érzelmek, de nincs tányércsapkodás meg nagyjelenet, mert a többiben is annyira passzolnak a felek. Számomra CSAK szerelem vagy CSAK ez a baráti érzet közül egyik sem elegendő a hosszú távú boldogsághoz.
12/15 anonim válasza:
Ja és még valami: a kérdésben vázolt szituációval nekem még kicsit az is a bajom, hogy vajon őszinte ez így? Mármint a nő megmondta ezt a pasinak, vagy csak mondja, hogy "persze drágám, én is szeretlek", és közben teljesen mást érez, mint amit a párja feltételezne a szavai alapján. És persze végtére is nem hazudik, szereti, csak nem abban az értelemben, amiben ezt párok jó esetben mondják egymásnak.
13/15 anonim válasza:
Aki szerint a szerelem hamar elmúlik, az még nem volt szerelmes. Az ilyen inkább ne oktasson ki arról senkit, hogy miért kellene házasodni/párkapcsolatot létesíteni...
14/15 anonim válasza:
Attól függ, milyen a két ember hozzáállása a helyzethez, képesek-e vállalni, hogy ez így marad? Aki szerelmes, nem hiányolja a másik részéről a viszonzást? Aki nem szerelmes, nem hiányolja ezt az érzést? Vagy túl tudnak lépni ezeken? Ha igen, szerintem teljesen jó a választás. Házasodni szeretetből érdemes, nem szerelemből... Bár én azt mondom, minek házasodni?...
15/15 anonim válasza:
Én szerelemből mentem férjhez, a húgom inkább az eszére hallgatott. Jól kijönnek a férjével, mindenük megvan, én pedig majdnem "nyomorgok". Szerintem ő járt jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!