Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a férfi akivel randizgatok nős. Természetesen szakítottam, de nem tudom, elmondjam-e a feleségének? Ti elmondanátok? Feleségek, ti akarnátok tudni?
22-es... jog.. a kérdező ilyet ír:
"Arra gondoltam, hogy írnék egy e-mailt, beletennék pár fényképet meg megírnám mikor találkoztunk mondjuk az utolsó 5 alkalommal. Ez már elég bizonyíték?"
- ez nem gerincről szól, hanem ostobaságról és bosszúról.
"ha valaki tudná és nem mondaná el, nagyon megharagudnék!"
Érzed a női logikát!?:)
Az e-mail szerintem szánalmas és hiteltelen. Inkább beszélj meg vele egy találkozót valami parkban vagy nem annyira forgalmas helyen. De ne mondd el neki hogy milyen célból akarsz vele beszélni. Csak annyit hogy nagyon fontos dologról van szó.
Így látod a reakcióját és ő is tudja hogy nem átverés.
Apám csalta anyukámat egy férjezett nővel. Anyát a nő férje hívta fel mint sorstárs, amikor őelőtte lebuktak. Anya nem a pasira haragudott, aki szintén áldozat volt, hanem apámra.
Itt te is áldozat vagy, ha belegondolsz. Én nem haragudnék rád érte. De ha megkérdi, meddig jutottatok, nem biztos, hogy érdemes a legszaftosabb dolgokat is elmondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!