Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szeretheti igazán, tiszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretheti igazán, tiszta szívből a feleségét egy férfi, miközben állandó partnerrel megcsalja hosszú ideje?

Figyelt kérdés
Férjem azt állítja engem szeret, és nem akar elhagyni.Akivel megcsalt, régi ex, elég sokáig együtt voltak és van egy közös kisfiuk.
2013. máj. 20. 05:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
Igen, még együtt voltak, de nekem mindenáron kellett. Ez olyan nagy baj? Ha jól meglettek volna akkor én nem léphettem volna közéjük. Az a baj, hogy anyósom szerint már mindketten megbánták, hogy szétmentek annak idején. És az ex egyedül él,nincs pasija.Egy egy éjszakással, vagy egy idegen nővel még tudnék mit kezdeni, de egy ex-el, akivel sokáig volt, mit tehetnék? Szexben tuti többet megadok, akkor mi a gond? Főleg hogy a férjem nem egy össze vissza csajozós egyébként, akkor miért pont az ex.
2013. máj. 21. 04:19
 42/63 anonim ***** válasza:

Igen,nagy baj!

Mert a fagyi visszanyal, most, neked.

Így már más fényt kap az egész történet, pedig először sajnáltalak, de most már nem.

2013. máj. 21. 06:46
 43/63 anonim ***** válasza:
Én drukkolok az exnek! :-) győzzön az igaz szerelem! :-) és igen, a fagyi visszanyal! Egyébként ez a mindenáron kellett duma olyan, mintha egy óvodás gyerek lennél aki nem tudja megérteni, hogy amit akar azt NEM kaphatja meg...azért nagy baj, mert FOGLALT volt. Nem tudom tisztában vagy e a szó jelentésével...ja és nem kell azzal kibújnod a felelősség alól, hogy ha igazán szerette volna neem szedhetted volna szét őket...ez borzasztóan liberális felfogásra utal. Hát látod a lelke mélyén mégis az exét szereti...:-) legalábbis én őszintén remélem :-D aztán majd elhagy, visszamegy a nőhöz és majd Te is átélheted nyugodtan amit Ő érzett... :-)
2013. máj. 21. 07:09
 44/63 anonim ***** válasza:

"Ha jól meglettek volna, akkor én nem léphettem volna közéjük."

Ez pontosan igaz rátok is. Úgy tűnik, hogy Téged nem is érdekel, hogy máshoz is hozzáér a férjed, csakis kizárólag az, hogy közben kit szeret. Ez nem egy hatalmi harc, vagy játszma.

2013. máj. 21. 07:57
 45/63 anonim ***** válasza:
van egy ismerősöm,aki imádja a feleségét, a 3 gyerekét,de mégis van nője mert a felesége nem szereti az orális szexet. sosem szerette-csinálta,de gondolta a férje,h majd idővel. de nem változott. amig birta hűséges maradt de már nem tud. a nője meg imádja az orált. ennyi az oka.
2013. máj. 21. 12:29
 46/63 anonim ***** válasza:
A férfiak tudnak 2 nőt szeretni egyszerre. Az egyikkel jobb a szex, a másikkal meg az együttélés, kommunikáció, lelki dolgok.
2013. máj. 21. 14:48
 47/63 anonim ***** válasza:
Már bocs, de itt képzavar van! A nő akit szeret nem te vagy, hanem az ex, és nagyon megbánta hogy otthagyta miattad! Idő kérdése, hogy visszamenjen!
2013. máj. 21. 17:18
 48/63 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak idő kérdése, és vissza fog menni. Egy kósza kufirc szerintem nem a világ vége, és megbocsátható. Nem mondom, hogy nem lenne pár napig ajtócsapkodás, de nálam nem ok a végleges szakításra.

De ez az eset szerintem más, biztos sokat jelent neki a másik. Ráadásul nem úgy lett vége, hogy az ő kapcsolatuk tönkrement, hanem te léptél közbe - vagyis szerintem megbánta már ezt.

2013. máj. 21. 19:00
 49/63 anonim ***** válasza:
Elszedted? Talán nem kellett volna beleavatkozni, és akkor most nem akarna mégis visszamenni. Csak a gyerek miatt van még veled. Meg is érdemled!
2013. máj. 22. 08:46
 50/63 A kérdező kommentje:
Most miért bántotok? Tőlem mindent megkap, többet mint az extől, bejáratot használhatja elől-hátul,stb akkor minek kell neki a másik, nem értem.Fiatalabb is vagyok. Ex felfoghatná, hogy engem választott.
2013. máj. 22. 21:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!