Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretheti igazán, tiszta szívből a feleségét egy
férfi, miközben állandó partnerrel megcsalja hosszú
ideje?
41/63 A kérdező kommentje:
Igen, még együtt voltak, de nekem mindenáron kellett. Ez olyan nagy baj? Ha jól meglettek volna akkor én nem léphettem volna közéjük. Az a baj, hogy anyósom szerint már mindketten megbánták, hogy szétmentek annak idején. És az ex egyedül él,nincs pasija.Egy egy éjszakással, vagy egy idegen nővel még tudnék mit kezdeni, de egy ex-el, akivel sokáig volt, mit tehetnék? Szexben tuti többet megadok, akkor mi a gond? Főleg hogy a férjem nem egy össze vissza csajozós egyébként, akkor miért pont az ex.
Igen,nagy baj!
Mert a fagyi visszanyal, most, neked.
Így már más fényt kap az egész történet, pedig először sajnáltalak, de most már nem.
2013. máj. 21. 06:46
Én drukkolok az exnek! :-) győzzön az igaz szerelem! :-) és igen, a fagyi visszanyal! Egyébként ez a mindenáron kellett duma olyan, mintha egy óvodás gyerek lennél aki nem tudja megérteni, hogy amit akar azt NEM kaphatja meg...azért nagy baj, mert FOGLALT volt. Nem tudom tisztában vagy e a szó jelentésével...ja és nem kell azzal kibújnod a felelősség alól, hogy ha igazán szerette volna neem szedhetted volna szét őket...ez borzasztóan liberális felfogásra utal. Hát látod a lelke mélyén mégis az exét szereti...:-) legalábbis én őszintén remélem :-D aztán majd elhagy, visszamegy a nőhöz és majd Te is átélheted nyugodtan amit Ő érzett... :-)
2013. máj. 21. 07:09
"Ha jól meglettek volna, akkor én nem léphettem volna közéjük."
Ez pontosan igaz rátok is. Úgy tűnik, hogy Téged nem is érdekel, hogy máshoz is hozzáér a férjed, csakis kizárólag az, hogy közben kit szeret. Ez nem egy hatalmi harc, vagy játszma.
2013. máj. 21. 07:57
van egy ismerősöm,aki imádja a feleségét, a 3 gyerekét,de mégis van nője mert a felesége nem szereti az orális szexet. sosem szerette-csinálta,de gondolta a férje,h majd idővel. de nem változott. amig birta hűséges maradt de már nem tud. a nője meg imádja az orált. ennyi az oka.
2013. máj. 21. 12:29
A férfiak tudnak 2 nőt szeretni egyszerre. Az egyikkel jobb a szex, a másikkal meg az együttélés, kommunikáció, lelki dolgok.
2013. máj. 21. 14:48
Már bocs, de itt képzavar van! A nő akit szeret nem te vagy, hanem az ex, és nagyon megbánta hogy otthagyta miattad! Idő kérdése, hogy visszamenjen!
2013. máj. 21. 17:18
Szerintem is csak idő kérdése, és vissza fog menni. Egy kósza kufirc szerintem nem a világ vége, és megbocsátható. Nem mondom, hogy nem lenne pár napig ajtócsapkodás, de nálam nem ok a végleges szakításra.
De ez az eset szerintem más, biztos sokat jelent neki a másik. Ráadásul nem úgy lett vége, hogy az ő kapcsolatuk tönkrement, hanem te léptél közbe - vagyis szerintem megbánta már ezt.
2013. máj. 21. 19:00
Elszedted? Talán nem kellett volna beleavatkozni, és akkor most nem akarna mégis visszamenni. Csak a gyerek miatt van még veled. Meg is érdemled!
2013. máj. 22. 08:46
50/63 A kérdező kommentje:
Most miért bántotok? Tőlem mindent megkap, többet mint az extől, bejáratot használhatja elől-hátul,stb akkor minek kell neki a másik, nem értem.Fiatalabb is vagyok. Ex felfoghatná, hogy engem választott.
Kapcsolódó kérdések: