Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látják a feleségek a tőlük jobb nőben a vetélytársat ha egyszer már úgyis elvették őket házasok? Ha pl egy társaságban van egy jobb nő olyan szemeket meresztenek mg keresik a hibát a másik nőben meg azt mondjak a bombazora ronda stb miért?
nem vagyok feleség, de 5 éve együtt élek a párommal. a szebb nőkre sosem voltam féltékeny, annak ellenére, h én magam nem tartozom a bombázók közé :) bár ha meglátok egy ízléses, csinos, jó alakú lányt, akkor felsóhajtok magamban, h a fél karomat odaadnám, ha csak 1 napra így néznék ki, és végre elégedett lennék a testemmel :)
nagyképűségnek hangzik, de a külső hiányosságaim ellenére a belsőm nem hétköznapi. ne egy elszállt önjelölt művészlelket képzeljetek el, csupán egy olyan nőt, akire sokszor mondták már, h hiánypótló személyiség :)
ameddig egy hozzám hasonló kaliberű csaj nem lép színre a párom környezetében, addig jöhet bármilyen kikent szolis műnő, nem leszek féltékeny. :P
megalázó dolog mindkét fél számára.
önbizalommal meg szerencsére azért el vagyok látva :) természetesen el tudom ismerni, ha valaki szép, vagy épp én látom annak. sokakkal ellentétben még a személyiségétől is el tudok vonatkoztatni.
nem szokásom másokat fikázni, hiszen az rólam állít ki szegénységi bizonyítványt, nem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!