Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem házasodik meg és nincs kapcsolata, jogosan tartják értéktelenebbnek másoknál? Jogosan vetik ezt szemére munkatársai?
Nem, ez egy jó nagy butaság. A családi állapot egyáltalán nem értékmérő.
Ezt olyanok szokták kitalálni, akik mondjuk rossz kapcsolatban élnek, és valójában szeretnének inkább ők úgy élni, mint akire megjegyzéseket tesznek.
Jogosnak nem jogos, meg kinek kell erről véleményt alkotni.
Én úgy látom, a kritikusok fele sajnálja, fele irigyli.
Van egy kolléganőm, szingli. Én férjnél vagyok, van köztünk 4 év, én vagyok a fiatalabb. Kb. másfél hónapja kiakadt és sírt, hogy ő nem kell senkinek, nem ér semmit, nincs lakása, nincs még meg a diplomája, és senki sem szereti. Nem győztem vígasztalni. Elmondtam neki, hogy szerintem kettőnk között annyi a különbség, hogy neki diplomája van (lesz novemberben), nekem meg férjem. Nevetett. Én őt sokra becsülöm, a szemébe is megmondtam. Egyedül tart fent egy albérletet, 8 órában dolgozik biztosítónál, önerőből rakja le a diplomáját és mellette bomba alakja van, mert hetente többször sportol. Én pedig? Férjhez mentem, hízok folyamatosan, nincs diplomám, csak OKJ-m, és én is csak egy albérletet tudok felmutatni. PÁRBAN!
Én azt gondolom, hogy valaki nem attól értékes, hogy van-e párja, hanem attól, hogy milyen életet él, és hogy hogyan viszonyul a többi emberhez. Ezért a kolléganőm a szememben az eddig életem során ismert emberek közül az egyik legértékesebb ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!