Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan valaki akinek a szóelempróba film esetleg könyv meg változtatta a házasságát, vagy esetleg meg is mentetétek?
a szerelempróbára gondolsz,igaz?
nekünk ugyan nem volt válságban a házasságunk,de megnéztük,és utána jót beszélgettünk..Tanulságos,és ha mindkét fél komolyan veszi működőképes a dolog szerintem.
Én a filmet láttam, de már nem egyszer néztem meg ,és mindig ráébredek hogy mennyi mindent elszúrok a párkapcsolatomban..párommal is megnéztük, és ha nehézségbe kerülünk akkor elkezdjük a "40 napot"..:) hisz..akkor van a legnagyobb szükségünk a szeretetre, mikor nem érdemeljük meg..nem vagyok házas, 2 éve vagyok együtt párommal, de sokszor segített nekünk a jó irányba haladni és nem egymást bszogatni pocsék helyzetekben.
21/L
jó film, időközönként meg kell nézni, elgondolkodtató! sajnos nagyon sokan elrontják életük legfontosabb döntését. És az igazság az, hogy nem is olyan nehéz. :(
Én is megnéztem a párommal.
Nagyon jó és tanulságos. Rávilágít h.milyen könnyű elrontani egy kapcsolatot. Igaz mi nem kapunk egy könyvet h.mit mikor csináljunk.De ez a film sokat segit...tanulságos...
Nálunk sok haszna volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!