Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem értem miért nem boldog a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért nem boldog a feleségem?

Figyelt kérdés
Én dolgozok ö otthon Van a gyerekekkel,mit nem adnék ha én itthon lehetnék és nem kellene dolgoznom. Nem értem a problémát...

#Boldogtalan házasság
ma 13:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
44%
Vigyél neki virágot. Öleld még spontán. Nőt megérteni sose lehet.
ma 17:32
 62/70 anonim ***** válasza:
86%
A kérdésed és a válaszaid alapján én teljes mértékben értem, hogy miért boldogtalan.
ma 17:46
 63/70 anonim ***** válasza:
71%
Nincs ennek felesége és hálistennek soha nem is lesz. Ostoba incel troll csak, leírja a fantáziáit a Nagy Kemény Családfenntartóról. Lapozzunk, jöhet a következő kérdés ugyanettől, amiben az alázatosan szolgáló feleséget fogja alakítani.
ma 17:51
 64/70 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem tényleg troll vagy, de amúgy van valóságalapja. tényleg vannak ilyen szintű emberek, családok, sajnos egyet kapásból tudok.
ma 17:56
 65/70 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen életben egy ilyen pasival én sem lennék boldog. Mi az, hogy ha elmegy dolgozni, akkor ő oldja meg a gyerekeket, hogy hova teszi? Azok a gyerekek nem közösek? Miért csak az ő dolga a felügyeletüket megoldani?

Anyagi függésben van, egy irányítás mániás, egoista pasi mellet, aki nem partner számára.

Én is szarul érezném magam a helyében.

Menjen dolgozni, keressetek együtt megoldást a gyerekek elhelyezésére, és osszátok fel a házimunkát. Ez segítene rajta!

ma 18:10
 66/70 anonim ***** válasza:
58%

"Menjen dolgozni, keressetek együtt megoldást a gyerekek elhelyezésére, és osszátok fel a házimunkát. Ez segítene rajta!"

Ez semmit se segítene egy ennyire gáz élethelyzeten.

Nem az a baja a kérdező feleségének, hogy sok a munka, vagy hogy nem talál időt a férjére. Szerintem hány már az infantilis, őskövület gondolkodású férjétől, és bőven örül, ha nem kell vele lenni. Nem véletlen, hogy nem engedi emberek közé, örül, hogy talált magának egy ilyen palimadár nőt, nem akarja, hogy kinyíljon a szeme, vagy esetleg összejöjjön valami egy egészséges gondolkodású férfival.

ma 18:40
 67/70 anonim ***** válasza:
53%
Csak megpróbálja bemutatni cigóék minden napjait.🤷
ma 19:18
 68/70 anonim ***** válasza:
Szerintem nem troll, de ő nem a férj, hanem a feleség kérdez a férjét kiparodizálva.
ma 20:00
 69/70 anonim ***** válasza:
66. Akkor meg hagyja ott, ha rájött, hogy egy gyökérrel èl.
ma 20:57
 70/70 anonim ***** válasza:

69.

Hát hagyja.

Kérdező, miért nem hagy el a feleséged, ha ennyire boldogtalan melletted?

ma 21:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!