Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem értem miért nem boldog a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért nem boldog a feleségem?

Figyelt kérdés
Én dolgozok ö otthon Van a gyerekekkel,mit nem adnék ha én itthon lehetnék és nem kellene dolgoznom. Nem értem a problémát...

#Boldogtalan házasság
ma 13:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező nem hazudok. Te egy aljas zsarnok vagy.
ma 16:04
 52/70 anonim ***** válasza:
72%
Nem boldog mert nincs az ágyban boldoggá téve.
ma 16:18
 53/70 A kérdező kommentje:
Valamiért már nem engedi nekem a szexet...kis rib...lehet igazatok Van és megcsal engem ...
ma 16:41
 54/70 anonim ***** válasza:
70%
Még is érdemled. Nem kezeled nőként. De főleg társként. Én minden nap csókkal köszönök a páromnak. Minden napot megköszönöm hogy szeret. Mindig próbálok a kedvében járni
ma 16:45
 55/70 anonim ***** válasza:
57%

Hogy csalna meg, ha alig hagyhatja el a házat? Ha barátai se lehetnek, mert rossz hatással vannak rá? Ugyanmár.

Amúgy a kérdésedre megkaptad a választ. Látom hogy nem tetszik, de akkor meg a francnak kellett feltenni a kérdést. Egyre biztosabb hogy trollkodás az egész.

ma 16:49
 56/70 anonim ***** válasza:
86%
Jajj miért etetitek a trollt? Olyan átlátszó ez az erőltetett szar helyesírás meg a minden kommentben új infó hogy hergelje a népet
ma 16:56
 57/70 A kérdező kommentje:
Én csak Meg akarom érteni,Mert én személy szerint úgy érzem, hogy Minden megteszek és mégsem elég és nem akarom öt elvesziteni na! Nem értem a sok sületlen pofázásotokat Mert én egy egyszerü ember vagyok egyszerü elvárásokkal és ha az asszonyt kérdem hogy mi van akkor Meg eltávolodik tölem... egyszerüen már megközeliteni se tudom..ezen akarok valahogy változtatni a francbol is má
ma 17:12
 58/70 anonim ***** válasza:
34%
És nem ismered a hosszú ű betűt se
ma 17:23
 59/70 anonim ***** válasza:
53%
Hogy csalna meg amikor nem is létezik...?
ma 17:27
 60/70 anonim ***** válasza:

Állitom te 2 perc alatt kiégsz egy furdetestol is.

Ő meg nonstop ugye.

ma 17:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!