Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem értem miért nem boldog a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért nem boldog a feleségem?

Figyelt kérdés
Én dolgozok ö otthon Van a gyerekekkel,mit nem adnék ha én itthon lehetnék és nem kellene dolgoznom. Nem értem a problémát...

#Boldogtalan házasság
ma 13:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk úgy, hogy így már érthető, hogy miért vagy ennyire elnyomó és értetlen. Nem kezeled a párodat egyenlő félként. Mikor foglalkozott utoljára egy hobbijával? (Nem, a neked való sütögetés nem hobbi.) Mikor találkozott utoljára a barátaival? Mikor pihenhetett utoljára úgy, hogy addig te foglalkoztál a gyerekkel és a háztartással? Hm?
ma 15:33
 42/67 anonim ***** válasza:
57%
Nem, bárki és bármikor elválhat. Ha el akar válni, abban nem akadályozhatod meg.
ma 15:33
 43/67 anonim ***** válasza:
86%
A való életben egyenlőség és jogok vannak. Tahóéknál nincsen.
ma 15:34
 44/67 anonim ***** válasza:
86%

"Meg a nö azért Van otthon, hogy intézze az otthoni teendöket én Meg a finanszirozást Mint férfi és kész"

Ja, hogy csak egy provokatív kamu, lapozzunk.

ma 15:35
 45/67 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem kamu, csak a kérdező cigány, és mint tudjuk náluk a nők nem egyenlő felek, hanem szülőgépek és cselédek.
ma 15:37
 46/67 anonim ***** válasza:
83%

A nő ott hibázott, hogy egy c-hez ment hozzá. Mert onnan már nincs visszaút, már nem fog elengedni. Megcsinálta a bajt magának rendesen.

Biztos úgy kezdődött, hogy jaj, ez a c más mint a többi stb.

Aztán itt van.

Nem engedi, hogy dolgozzon, mert akkor lenne élete (sminkelné magát, barátokkal akarna találkozni...micsoda fertő!!), azt gondolja ajándék, hogy főzhet a férjének és ajándék a kis pujákkal otthon lenni nonstop.

Na de. A kérdező lehet troll, már csak ezért sem érdemes figyelni rá.

Ha pedig egy ilyen kontrollmániás barom, akkor sem érdemes figyelni rá. A feleséget megmenteni nem tudjuk, c-t megváltoztatni soha nem fogunk.

De szerintem itt egy trollról van szó.

ma 15:44
 47/67 anonim ***** válasza:

Azért boldogtalan, mert elnyomod. Mert nem mehet sehova. Nem tanulhat, nem dolgozhat, nem pihenhet, nem járhat el sehova. Mert úgy bánsz vele, mint egy rabszolgával.

Hamarosan vagy el fog válni, vagy öngyilkos lesz, mert ennél még a halál is jobb.

ma 15:48
 48/67 anonim ***** válasza:
100%
Való élet az én párom 23 éve van velem. Sminkel sportol és nagyon csinos. Jár bulizni is nélkülem. Érdekes még is hűséges. Vidám jó kedvű és mellette vezeti a háztartást. Ja és dolgozik is.
ma 15:52
 49/67 A kérdező kommentje:
48as mit hazucc..
ma 16:01
 50/67 anonim ***** válasza:
86%
Hülye cigány. XD
ma 16:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!