Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem értem miért nem boldog a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért nem boldog a feleségem?

Figyelt kérdés
Én dolgozok ö otthon Van a gyerekekkel,mit nem adnék ha én itthon lehetnék és nem kellene dolgoznom. Nem értem a problémát...

#Boldogtalan házasság
ma 13:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:
A nök olyan bonyolultak! Hát nem az a világ legszebb ajándéka ha otthon lehet a családjáért, látja a gyerekeket felnöni, férje dolgos munkás aki hü hozzá,mindent megtesz érte...ez inkább hálátlanság nem? Nem is akarom öt bántani de na...értitek amit mondani akarok nem?
ma 14:01
 22/68 anonim ***** válasza:
90%
EGYÜTT kéne a gyerekeket megoldani! A te gyerekeid is és nemcsak az övé!
ma 14:02
 23/68 anonim ***** válasza:
81%
Nem nem értjük
ma 14:03
 24/68 A kérdező kommentje:
Bölcsöde nekem nem tetszik, az anyósom egy szemét,az anyám megbizhatatlan, Babysitter Meg nekem drága ...másutt kell megoldania..képzeljétek, hogy egyszer dolgozott és olyan felelötlen Volt, hogy a barátnöjére hagyta a gyerekeket...ez akkora kihasználás halljátok..megmondtam hogy többet ilyet ne csináljon
ma 14:04
 25/68 anonim ***** válasza:
78%

Ilyen férjem lenne (nem lenne, mer idő előtt bsztalak volna ki) én is depressziós lennék.

Egy önző, pökhendi, kontrollmánisás véglény vagy.

ma 14:26
 26/68 anonim ***** válasza:
91%
Nem te döntöd el, hogy más minek örüljön, vagy másnak mi legyen a jó. Ha megoldást akarsz, barátkozz meg a bölcsi gondolatával. Ha háborogni akkor meg keress valakit, aki vevő erre.
ma 14:26
 27/68 anonim ***** válasza:
89%

Miért lenne felelőtlen azért, mert egy barátnőjére (akit ismer) hagyta a gyerekeket?

Amúgy nem csodálkozom, hogy boldogtalan. Szerencsétlen ott van a gyerekekkel, aztán este hazajön a "nagy gyerek", akivel szintén nem tud normálisan beszélgetni. Ebbe a helyzetbe mindenki megőrülne egy idő után.

ma 14:29
 28/68 A kérdező kommentje:
De nekem is megvannak az elvárásaim ahogyan neki is, hogy ahelyett hogy nyugton hagyna rám zúditja Minden gondolatát és idegesit ilyen bolha nagyságú gondolatokkal, én türelmes vagyok vele de nagyon ..még akkoris ha látom hogy poros a szekrény pedig már többször mondtam neki, hogylegalább törölje le ....
ma 14:34
 29/68 anonim ***** válasza:
100%

Cserélj vele csak egy hétre. Nálunk is ez volt. Évekig a feleségem volt otthon a gyerekekkel, nem dolgozott, mert meg tudtuk oldani, hogy csak én dolgoztam jó 15 évig. Egy ideig jónak tűnt ez, el is volt. De az X-edik év után elkezdett kiégni, befásulni, belebetegedni a 4 falba és hogy csak a gyerekek és a háztartás van neki. Depressziós is lett.

Én sem értettem a problémát.

Aztán az élet úgy hozta, hogy elment dolgozni, nekem meg ezzel egyidejűleg kb. fele annyi lett a munkaidőm, hirtelen én lettem otthon sokkal többet a gyerekekkel és én csináltam többet otthon a háztartásbeli munkákban is.

Nem kellett egy hét és nagyon megértettem, hogy mi volt a baja... Ráadásul úgy, hogy ő azért sokat segít, nagyon sok mindent most is ő csinál, de így is fárasztó nekem is, pedig nekem most már csak egy kisebb (10 év alatti) gyerek van, akivel többet kell foglalkozni, a nagyobbak már nagyobbak.

Szóval, annyira azért közel sem olyan állandó jó buli és móka, kacagás ez az otthoni lét (főleg kisgyerekekkel), hiába vagy amúgy luxusban és hiába van meg mindened.

Én nem panaszkodom, mert ugyanakkor a gyerekek adják a legtöbb energiát is vissza szeretetben, de fárasztó is tud lenni.

ma 14:35
 30/68 anonim ***** válasza:
59%

lehet fözhet amikor akar stb...neki még pénz se kell Mert ha valamit szeretne és úgy látom hogy az kellö dolog is, akkor azt Meg is veszem

Mondd, hogy troll vagy:)))

Én is főzhetek otthon amikor akarok:) mondjuk én nem vagyok boldogtalan, mert nem te vagy a férjem.

ma 14:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!