Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hány éves kortól gondolják egy férfiról, hogy ha meg akart volna nősülni, már megtette volna?
Figyelt kérdés
Múltkor fültanúja voltam egy beszélgetésnek két nő közt, olyan harmincas éveik elején, közepén járhattak, ahol egy férfiról beszéltek, valószínűleg közös ismerősük lehetett és mondta az egyik a másiknak, hogy fiatalabbbak néz ki a koránál, szépen udvarol, de már elmúlt 40, volt több kapcsolata és, ha meg akart volna nősülni, már eddig megtette volna, szóval nem lehet komolyan venni. A két nő feltételezem házasságot szeretne meg gyereket szülni és ezért merül fel ez a szempont is. Ti mit gondoltok? Itt az oldalon sokszor az jön át, hogy minden csak a külsőn múlik, a többi mellékes, de úgy tűnik mégis vannak ilyen szempontok is egyeseknél.dec. 14. 12:59
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, más nők mit gondolnak, én nem szoktam ilyet gondolni. Most gondolkoztam el ezen, ahogy elolvastam a kérdésed, és nincs ilyen kor. Nem szeretem idegenek életét a saját kitalált szabályaim szerint megítélni, energiapazarlás és ostobaság.
2/8 anonim válasza:
Nőből vagyok, de ilyenen sose gondolkodtam, pedig elmúltam már 40 és "elfogyasztottam" 2 volt férjet is.
4/8 anonim válasza:
Nem gondolok ilyet, létezik egy olyan dolog, hogy a személyiség tud fejlődni és hogy ugyan annak az embernek 20-30-40 évesen nem kell ugyan azt gondolnia, és nem kell ugyan arra vágynia. Meg kell ismerni az adott embert, hogy vajon ő leragadt e a 20-as évei kalandozásaiban, vagy a gyerekkori traumáiban, és nem akar kötődni, vagy netalántán feldolgozta-e azokat kemény munkával és mondjuk pont most képes kapcsolatra.
5/8 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy egy felszínes társalgást hallottál, aminek során kicsit rosszmájú megjegyzéseket tettek valakire. Nem ez alapján szelektálnak a nők, hanem egyéni szimpátia alapján!
6/8 anonim válasza:
Szerintem sincs ennek alapja...
Lehet tényleg nem egy házasság párti, vagy egyszerűen nem találta meg azt, akivel ezt meg tudta/akarta volna lépni. Volt olyan ismerős, aki 2 gyerek után, meg 50 év felett nősült.
8/8 anonim válasza:
Férfiként is azt gondolom, hogy kb. 40. A szakmában ismerek pár ilyet. Van aki csak a szakmájának él, de van olyan is akiről szt beszélik, hogy homo csak titkolja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!