Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy kezeljem? Többi lent
"néha megkérdezhetné hogy kell e valami segítség stb ."
Ha nem tudja, hogy gondjaid vannak, azt hiszi, minden rendben.
Kérj, és köszönd meg, ha csinál valamit. Te is úgy adj, hogy becsülje, amit kap, és amit csinálsz.
Erről beszélgetni kell, együttműködni, és legalább hetente elmenni együtt kikapcsolódni, ahol csak egymásra figyeltek, lehetőleg ketten, vagy akár négyen is együtt.
Fáradt vagy és besokaltál, csak azért érzed ezt. Én is szoktam így lenni.
Mondtad már férjednek, hogy jó lenne, ha néha átvállalna ezt-azt, vagy egyből ide jöttél rinyálni?
Olykor-olykor lepasszolhatnátok a kölyköket a nagyszülőknek és elmehetnétek lazítani.
Mindent te csinálsz egyedül? Te talán segítesz a férjednek az ö munkájában? Mert ö meg 4 embert tart el egyedül.
Te háztartásbeli vagy, a te dolgod a háztartás menedzselése meg a gyerekek rendben tartása.
Ezeket ne keverd össze azzal, hogy nincs köztetek intimitás. Arról lehet beszélni és kell is, de hogy ö milyen munkákat végezzen otthon, az szerintem nem vita tárgya. Arra ott vagy te.
Leültél már vele ezekröl beszélgetni, vagy csak magadban tartod amíg kirobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!