Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezt hogy kezeljem? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy kezeljem? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok ! 9 éves házasok vagyunk férjemmel ! Kezdem úgy érezni hogy rossz embert választottam ! Van 2 közös gyerekünk emiatt eddig próbáltam igyekezni mindig minden jól működjön de mostanában úgy érzem nem bírom tovább ! Hiányzik közös pillanatok alig beszélgetünk és a hétköznapi dolgokra mindig nekem kell gondolni . Jó igen ő dolgozik én nem de attól még néha megkérdezhetné hogy kell e valami segítség stb . Nagyon sokszor azon gondolkodók hogy külön jobb lenne úgyis mindent én csinálok egyedül !
dec. 6. 10:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Ajanld fel h te dolgozol es o marad otthon.
dec. 6. 10:04
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Az emberek akkor szoktak elválni ha már jobb külön mint együtt. Ha többször szólsz, hogy boldogtalan vagy és őt nem érdekli, akkor nem sokat érsz neki. De elválni egy dolog, utána hogyan tovább? Miből és hol élnétek? Ez pedig az az ok ami miatt sokan mégsem válnak, beletörődnek a helyzetükbe.
dec. 6. 10:06
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Értem én, hogy önző, vagy kényelmes, lusta, de nem hiszem el, hogy a 2 gyerek előtt nem volt olyan és te mégis szültél neki. Igen szarul választottál és jó nagy hülye vagy, hogy ahelyett hogy a sarkadra állnál és nem csinálnád meg ő helyette, vagy megmondanád neki hogyha nem segít akkor elhagyod itt kérsz segítséget. 2 gyerekkel hova mész? Menj nyugodtan ha akarsz, de lehet segítene rajtad ha kinyitnád a szádat és szépen befognád. Mert ő arról egyáltalán nem tehet, hogy te gondolatolvasást vársz el tőle és simán önszántadból kiszolgálod.
dec. 6. 10:08
 4/12 anonim ***** válasza:
befognád-bevonnád.
dec. 6. 10:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"néha megkérdezhetné hogy kell e valami segítség stb ."

Ha nem tudja, hogy gondjaid vannak, azt hiszi, minden rendben.

Kérj, és köszönd meg, ha csinál valamit. Te is úgy adj, hogy becsülje, amit kap, és amit csinálsz.

Erről beszélgetni kell, együttműködni, és legalább hetente elmenni együtt kikapcsolódni, ahol csak egymásra figyeltek, lehetőleg ketten, vagy akár négyen is együtt.

dec. 6. 10:20
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

Fáradt vagy és besokaltál, csak azért érzed ezt. Én is szoktam így lenni.

Mondtad már férjednek, hogy jó lenne, ha néha átvállalna ezt-azt, vagy egyből ide jöttél rinyálni?

Olykor-olykor lepasszolhatnátok a kölyköket a nagyszülőknek és elmehetnétek lazítani.

dec. 6. 10:50
 7/12 anonim ***** válasza:
19%

Mindent te csinálsz egyedül? Te talán segítesz a férjednek az ö munkájában? Mert ö meg 4 embert tart el egyedül.

Te háztartásbeli vagy, a te dolgod a háztartás menedzselése meg a gyerekek rendben tartása.

Ezeket ne keverd össze azzal, hogy nincs köztetek intimitás. Arról lehet beszélni és kell is, de hogy ö milyen munkákat végezzen otthon, az szerintem nem vita tárgya. Arra ott vagy te.

Leültél már vele ezekröl beszélgetni, vagy csak magadban tartod amíg kirobban?

dec. 6. 11:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó : Engem bizony nem tart el havi 100-300 eurót add én meg álom a fél lakást plusz támogatást kapok én fizetek java részt mindent 🤷🏼‍♀️ Németbe élünk
dec. 6. 11:23
 9/12 anonim ***** válasza:
"Németbe" annyi támogatás jár, hogy abból kijön egy fél lakás, a két gyerek, meg javarészt minden?
dec. 6. 11:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Én 1500 eurót kapok plusz 390 lakás támogatás 2 közös gyerekünk van de 1 nagy lányom előző kapcsolatombol . Szóval igen javarészt minden
dec. 6. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!