Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek, ha több mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha több mint egy év börtönbüntetés letöltése után hazaérve azzal szembesülnétek, hogy a feleségeteknek született még egy gyereke?

Figyelt kérdés
okt. 26. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Rettentően sajnálnám a gyereket, hogy bűnöző szülei vannak. Aztán meg ha az utolsó három hónapban született, akkor megkérdezném, hogy ki az apja, ha meg előtte, akkor becsületes útra térnék, hogy a gyerek ne lásson rossz példát.
okt. 26. 14:21
 2/10 A kérdező kommentje:
A több mint egy évvel arra céloztam, hogy biztosan nem lehet ő az apja. 2 évet kellett volna írnom.
okt. 26. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Megérteném, hogy nem tartott ki mellettem hisz én inkább bűnöző voltam mint normális családapa, férj lettem volna...
okt. 26. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
#1 milyen szülei? Csak egy bűnöző szülője lenne.
okt. 26. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez meglepetésként éri, akkor a felesége nyilván nem látogatta a böriben, tehát szart a fejére és már rég tovább lépett. Min csodálkozik emberünk tulajdonképpen?
okt. 26. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék, hogy ilyen szar ember vagyok, és még mindig van feleségem 😃
okt. 26. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Van látogatás a börtönben, együttlétekre is van lehetőség párhetente.

Ha nem ment be a nő hozzá szerelmeskedni, akkor nem 2 év után értesülne róla, hogy ők már nincsenek szerelmileg együtt...

okt. 26. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkoznék, hogy miért kerültem börtönbe.
okt. 26. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 melyik sitten?🤣 Pár helyen ültem itthon, csak beszélő van ott nem lehet szexelni, még a kezét se foghatod meg, az hogy a tv-ben látsz valamit a való életben nem biztos hogy úgy van😉
okt. 26. 18:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
9: Volt akkor házastársad?
okt. 26. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!